Wij vinden de passende begeleider voor iedere scriptie Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Jouw scriptiebegeleider

   Voor hbo en wo studenten van alle studies in Nederland

   Er is geen scriptiebegeleiding zonder de scriptiebegeleider. Hier lees je aan de hand van welke factoren wij op zoek gaan naar de begeleider die het beste bij jou, je vakgebied, je scriptie, en hetgeen waarbij je hulp nodig hebt, past. Daarnaast kan je meer lezen over de manier waarop dit gebeurt en wat je kan verwachten van een adviesgesprek. Geïnteresseerd? Vraag dan hier een gratis adviesgesprek aan!

   Wie wordt mijn begeleider?


   Wie uiteindelijk jouw persoonlijke scriptiebegeleider wordt, is afhankelijk van verschillende factoren. Een van de belangrijkste factoren is natuurlijk het onderwerp of vakgebied van jouw scriptie, zodat je wordt geholpen door iemand die weet waar je het over hebt. Een andere factor is hetgeen waar je moeite mee hebt, of waar je vastloopt tijdens het schrijven van jouw scriptie. Heb je
   moeite met SPSS, STATA en statistiek? Dan krijg jij een expert op het gebied van statistiek aangesteld! Met ruim 130 begeleiders verspreid door heel Nederland durven wij met zekerheid te zeggen dat je altijd geholpen wordt door iemand met kennis van jouw onderwerp of probleem.

   Wat houdt het adviesgesprek in en welke vragen kan ik verwachten?


   In het adviesgesprek wordt er gekeken naar de manier waarop wij jou het best kunnen helpen. Dit doen we aan de hand van verscheidene vragen. Naast dat er wordt gekeken naar je studie en scriptie onderwerp, nemen onze scriptie experts ook de vorm en het niveau van je studie mee in hun zoektocht naar passende begeleiding, zoals bijvoorbeeld HBO, WO of deeltijd. Ook vragen we naar deadlines en hetgeen waar je moeite mee hebt tijdens het schrijven van je scriptie. Zo kan er rekening worden gehouden met de verschillende verwachtingen vanuit de onderwijsinstelling, maar ook met de hoeveelheid tijd die je hebt om aan je scriptie te werken. Onze begeleiders kunnen je bij elk probleem helpen, zoals het bedenken van een onderwerp, het structureren van je resultaten of je ondersteunen en motiveren gedurende het gehele scriptieproces. Verder zal onze scriptie expert vragen naar de aard van je onderzoek. Is dit kwalitatief, kwantitatief, of van allebei een beetje? Heb je liever face-to-face begeleiding bij jou in de buurt, of volstaat begeleiding via e-mail, skype en/of telefoon voor jou? Tot slot kijkt de scriptie expert samen met jou naar het aantal uren begeleiding wat nodig is om je hulpvraag tot een goed einde te brengen. Zo ben je ervan verzekerd dat je naast een passende begeleider ook een gepaste hoeveelheid begeleiding krijgt. Aan het einde van het gesprek is er genoeg ruimte om vragen te stellen over zaken die nog onduidelijk zijn, houd je dus vooral niet in. Zodra het gesprek is afgelopen, gaat de scriptie expert op zoek naar een beschikbare begeleider die samen met jou doelen opstelt om met een tevreden gevoel je studie af te ronden.

   • Methoden en technieken

   • Scriptieonderwerp

   • Deadlines en planning

   • Tijdsschema student

   • Scriptieniveau

   • Aantal uur begeleiding nodig

   • Niveau academsich taalgebruik

   • Hulpvraag

   • Huidige document en omvang

   • Doelstelling student

   • Wensen qua vorm begeleiding

   • Persoonlijkheid student

   • Inhoudelijke uitdagingen

   Sneller afstuderen? Meld je nu aan voor scriptiebegeleiding

   Kom gratis en vrijblijvend met ons kennismaken, op locatie of online!

   Wat gebeurt er na een adviesgesprek?


   Aan de hand van het adviesgesprek gaat onze scriptie expert voor je aan de slag en kijkt naar welke begeleider jou het best kan helpen. Een selectie van onze begeleiders vind je
   hier. ScriptieMaster houdt het begeleidersbestand up-to-date met professionals die verstand hebben van nieuwe studies. Zo zoeken we begeleiders voor nieuwe studies of zorgen we dat onze begeleiders met de meest up to date statistiek programma’s kunnen werken. Hierdoor blijft het aanbod gevarieerd en allesomvattend. Zo kunnen we elke student in elke situatie hulp bieden. Binnen twee werkdagen wordt je aan jouw scriptiebegeleider voorgesteld, maar vaak is dit al binnen 24 uur, succes!

   Onze Scriptie Experts

   Tijdens het adviesgesprek kom je in contact met een van onze scriptie experts. Zij kijken samen met jou naar hetgeen waar je hulp bij nodig hebt en gaan aan de hand van het gesprek op zoek naar een passende begeleider. Verder adviseren ze je over de hoeveelheid begeleiding die voor jou van toepassing is en beantwoorden ze al je vragen. Lees hier alles over onze experts!

   Jara | Scriptie Expert
   Jara | Scriptie Expert
   Hoi! Mijn naam is Yara en ik werk als scriptie expert bij ScriptieMaster. Zelf heb ik Criminologie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.
   Deze jaren was ik ook actief bij de studievereniging, wat mij een enorm leuke en leerzame studententijd heeft gebracht.
   Dagelijks spreek ik studenten over het schrijven van hun scriptie. En dat kan soms een flinke uitdaging zijn! Elke scriptie is weer anders en elke persoon natuurlijk ook.
   Tijdens het adviesgesprek probeer ik daarom te achterhalen hoe een begeleider van ScriptieMaster hierbij kan helpen. Door veel vragen te stellen en goed te luisteren kijken we samen wat voor soort begeleiding het beste zou passen. Dit resulteert in hele uiteenlopende, interessante en aangename gesprekken.
   Inmiddels heb ik meer dan 150 matches kunnen maken en dat geeft mij veel positieve energie!
   Hans | Scriptie Expert
   Hans | Scriptie Expert

   Mijn naam is Hans en ik ben als Scriptie expert actief. Ik haal er veel voldoening uit om studenten met een hulpvraag te koppelen aan een bekwame begeleider. Daarbij sta ik uiteraard stil bij de hulpvraag van de student. In welke fase van het scriptietraject bevindt de student zich? Heeft de student vooral inhoudelijk of op het gebied van structuur hulp nodig? Met deze informatie probeer ik iedereen een perfecte match te regelen. Naast het werk als scriptie expert ben ik voor ScriptieMaster ook actief als begeleider. Ik heb een master Maatschappijgeschiedenis aan de Erasmus Universiteit afgerond en deed tijdens mijn studie ook veel met media. Zo ben ik ook werkzaam als journalist/verslaggever voor RTV Rijnmond. Ik ben gespecialiseerd in scripties op het gebied van migratiegeschiedenis, identiteitsgeschiedenis, sportgeschiedenis, urban history, media en filosofie.

   Maartje | Scriptie Expert
   Maartje | Scriptie Expert

   Ik ben Maartje van Geenen en ik ben o.a. scriptie expert bij Scriptiemaster. Dit houdt in dat ik na een intake (20-25 min) met een student, de koppeling maak tussen de student en een inhoudelijke begeleider. Ik maak hierbij een realistische inschatting van het aantal uren wat een student nodig heeft om zijn/haar scriptie succesvol af te ronden samen met een begeleider. Vervolgens match ik een begeleider met passende expertise en vaardigheden.

   Ik haal plezier uit het contact met studenten en begeleiders en vind het leuk om een student zo’n goed mogelijke start te geven. Naast Scriptiemaster ben ik werkzaam als professioneel studiecoach voor mijn eigen bedrijf. Hier richt ik mij op studievaardigheden, studiekeuze en loopbaanoriëntatie. Ik ervaar Scriptiemaster als een prettige en leerzame werkplek, waarbij klantgerichtheid voorop staat.

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op onze website, één van de bedrijfsonderdelen, onze producten en diensten, of de mogelijkheden om samen te werken met SlimAcademy? Neem dan contact op met ons door dit formulier in te vullen. Je kunt ons ook bellen via 010 – 214 32 45.