Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Tekstcorrectie scriptie

   Wil jij aan het einde van het schrijven van je scriptie ervoor zorgen dat deze goed geschreven is? ScriptieMaster biedt tekstcorrectie aan voor scripties. Een professionele scriptiebegeleider controleert je scriptie op spelfouten, grammaticale fouten en stijlfouten. Natuurlijk wordt er ook gelet op inconsistenties in je scriptie. De inhoud wordt uiteraard niet aangepast, maar het stuk wordt doorgelicht op de regels van de Nederlandse taal. Zo weet je zeker dat je eindscriptie van topkwaliteit is!

   Tekstcorrectie scriptie

   Wanneer je grote stukken tekst schrijft, zoals bij je scriptie, wordt het gaandeweg steeds moeilijker om je fouten uit je stuk te halen en te corrigeren. Tekstcorrectie uitvoeren op je eigen scriptie is ook veel moeilijker dan tekstcorrectie uitvoeren op een scriptie van een ander. Ver voordat je tekstcorrectie gaat uitvoeren op je scriptie geven we je als eerste tip mee om het stappenplan uit ons scriptieboek Snel afstuderen! over het schrijven van scriptieteksten te volgen. Hiermee leg je de basis voor het schrijven van een gestructureerde scriptie.

   Tekstcorrectie workshops

   Naast de mogelijkheid om tekstcorrectie uit te laten voeren op je scriptie, biedt ScriptieMaster je verschillende workshops aan die je helpen om je scriptie zo goed mogelijk te schrijven. De workshop effectief formuleren helpt bij het schrijven van zinnen en het duidelijk formuleren van wat je wilt zeggen. Daarnaast kun je de workshop structureren van alinea’s volgen die je scriptie een duidelijke structuur geeft.

   Op zoek naar iemand die de laatste puntjes op de i zet van jouw scriptie? Schrijf je in bij ScriptieMaster. Wij helpen je graag met het uitvoeren van tekstcorrectie op je scriptie. Heb je vragen over tekstcorrectie of onze workshops? Neem dan contact met ons op.

   Offerte tekstcorrectie: mail je scriptie naar info@scriptiemaster.nl

   Wil je weten wat het corrigeren van je tekst je kost? Mail je scriptie dan naar info@scriptiemaster.nl en je krijgt een offerte op maat.

   Bekijk ook onze algemene pagina tekstredactie scriptie.

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

   • Kantoorlocatie:
    Marconistraat 16
    3029 AK Rotterdam

   • 010 – 714 23 43

   • 0643952716

   • info@scriptiemaster.nl

   • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
    Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00