Tekstcorrectie scriptie

Wil jij aan het einde van het schrijven van je scriptie ervoor zorgen dat deze goed geschreven is? ScriptieMaster biedt tekstcorrectie aan voor scripties. Lees hieronder meer over tekstcorrecties of klik op de onderstaande knop om een geheel vrijblijvend adviesgesprek in te plannen.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
8,6
4.4/5

352

Beoordelingen

10.000+ studenten geslaagd

98% slaagt op tijd

Hbo & wo, online & offline

Scriptiebegeleiding sinds 2005

Tekstcorrectie scriptie

Wil jij aan het einde van het schrijven van je scriptie ervoor zorgen dat deze goed geschreven is? ScriptieMaster biedt tekstcorrectie aan voor scripties. Een professionele scriptiebegeleider controleert je scriptie op spelfouten, grammaticale fouten en stijlfouten. Natuurlijk wordt er ook gelet op inconsistenties in je scriptie. De inhoud wordt uiteraard niet aangepast, maar het stuk wordt doorgelicht op de regels van de Nederlandse taal. Zo weet je zeker dat je eindscriptie van topkwaliteit is!

Tekstcorrectie scriptie

Wanneer je grote stukken tekst schrijft, zoals bij je scriptie, wordt het gaandeweg steeds moeilijker om je fouten uit je stuk te halen en te corrigeren. Tekstcorrectie uitvoeren op je eigen scriptie is ook veel moeilijker dan tekstcorrectie uitvoeren op een scriptie van een ander. Ver voordat je tekstcorrectie gaat uitvoeren op je scriptie geven we je als eerste tip mee om het stappenplan uit ons scriptieboek Snel afstuderen! over het schrijven van scriptieteksten te volgen. Hiermee leg je de basis voor het schrijven van een gestructureerde scriptie.

Tekstcorrectie workshops

Naast de mogelijkheid om tekstcorrectie uit te laten voeren op je scriptie, biedt ScriptieMaster je verschillende workshops aan die je helpen om je scriptie zo goed mogelijk te schrijven. De workshop effectief formuleren helpt bij het schrijven van zinnen en het duidelijk formuleren van wat je wilt zeggen. Daarnaast kun je de workshop structureren van alinea’s volgen die je scriptie een duidelijke structuur geeft.

Op zoek naar iemand die de laatste puntjes op de i zet van jouw scriptie? Schrijf je in bij ScriptieMaster. Wij helpen je graag met het uitvoeren van tekstcorrectie op je scriptie. Heb je vragen over tekstcorrectie of onze workshops? Neem dan contact met ons op.

Offerte tekstcorrectie: mail je scriptie naar info@scriptiemaster.nl

Wil je weten wat het corrigeren van je tekst je kost? Mail je scriptie dan naar info@scriptiemaster.nl en je krijgt een offerte op maat.

Bekijk ook onze algemene pagina tekstredactie scriptie.

Met scriptiebegeleiding investeer je in je toekomst!

Sinds 2005 zijn al meer dan 10.000 studenten met onze scriptiebegeleiding afgestudeerd

Minder collegegeld

Met onze begeleiding studeer je op tijd af en betaal je dus minder collegegeld.

Eerder salaris

Met jouw diploma op zak ben jij klaar voor een baan, dat betekent eerder salaris.

Ontwikkel jezelf

Door persoonlijke begeleiding ontwikkel je jouw zwakkere punten.

Goed op je CV

Met een goed resultaat heb je een mooi visitekaartje voor op de arbeidsmarkt