Tineke

Mijn kracht ligt in structuur aanbrengen, formulering, helderheid, breed leren denken, een koppeling maken van theorie naar praktijk en last but not least persoonlijke ondersteuning bieden die gericht is op herstel van motivatie en zelfvertrouwen van de student.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tineke

Studierichting

Sociale wetenschappen

Specialisaties

A en O, Arbeids- en Organisatiepsychologie, Kunstonderwijs theater, MWD, Pedagogiek, Psychologie, Social Work, SPH

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Na mijn opleiding voor theaterdocent besloot ik de studie Andragogiek te volgen. Werken met drama en theater biedt een breed spectrum aan mogelijkheden en kan benaderd worden vanuit verschillende invalshoeken. Het is niet statisch maar dynamisch. Zo ook de studie Andragogiek. De verschillende disciplines die tijdens de studie aan bod kwamen heb ik als een verrijking van mijn kennis ervaren. In beide vakgebieden staan veranderingsprocessen centraal en deze worden met grote zorg in banen geleid.
Tijdens mijn werk bij hogescholen aan de opleiding Social Work en specifiek als coördinator van het vierde jaar SPH Dt heb ik veel studenten begeleid bij het schrijven van scriptie. Een bijzondere taak hierin was het begeleiden en ondersteunen van studenten die vertraging opliepen omdat zij de afstudeeropdracht als een loodzware last met zich meedroegen.
Ik heb het altijd als een uitdaging ervaren om deze studenten zodanig te begeleiden en te ondersteunen zodat zij hun motivatie weer terugvonden en hun studie met goed gevolg konden afronden.
Ook hier is sprake van een veranderingsproces. Studenten moeten vaak anders leren denken om orde te scheppen in de chaos die ontstaat omdat ze niet meer weten waar ze moeten beginnen.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!