Suzanne

Ondanks dat ik schrijven heel leuk vind, begrijp ik de ingewikkeldheden die optreden bij het schrijven van een scriptie. Het feit dat er zo veel artikelen zijn die net wel of net niet aansluiten bij je onderwerp, de lastige planning, de vrijheid om alle kanten om te gaan etc. Door samen in gesprek te gaan over wat je leuk vindt, lastig vindt en wil bereiken en door samen aan de slag te gaan, help ik je de scriptie overzichtelijk te maken. Zodat je een product kan inleveren waar je trots op bent.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Suzanne

Studierichting

Psychologie, Sociale- en organisatiewetenschappen

Specialisaties

Ontwikkelings- en gezondheidpsychologie, Pedagogiek, Psychologie, SPSS, Statistiek

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

In 2013 ben ik afgestudeerd in sociale psychologie en sindsdien ben ik werkzaam in een diverse velden. Sinds 3 jaar werk ik als docent psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en naast mijn onderwijsfunctie ben ik aan de slag als zelfstandig trainer, coach en adviseur voor verschillende organisaties in het bedrijfsleven en bij de overheid.

In mijn werk hecht veel waarde aan intrinsieke motivatie. Ik ga ervan uit dat alles makkelijker en beter gaat als mensen doen wat ze leuk vinden – in werk en in studie. Nou pleit ik niet voor het oeverloos vermijden van vervelende verplichtingen, maar wel voor het zoeken naar een link tussen persoonlijke interesses en de dingen die je doet.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!