Sterre

Ik heb een voorliefde voor gedragswetenschappen en ben gespecialiseerd in sociale psychologie. Daarnaast heb ik een afgeronde onderzoeksmaster en ben ik betrokken geweest bij verschillende onderzoeksprojecten.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sterre

Studierichting

Psychologie

Specialisaties

Gedragswetenschappen, Psychologie, Sociale psychologie

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Ik heb een voorliefde voor gedragswetenschappen en ben gespecialiseerd in sociale psychologie. Daarnaast heb ik een afgeronde onderzoeksmaster en ben ik betrokken geweest bij verschillende onderzoeksprojecten. Qua onderzoek opzetten en beschrijven kan ik je dus de fijne kneepjes van het vak leren. Studenten die ik tijdens hun scriptie begeleid heb, beschrijven mij als enthousiast en gestructureerd. Ik vind het belangrijk dat mijn feedback jou helpt om alles uit jouw scriptie te halen. Laten we samen in een onderwerp duiken dat jij interessant vindt. Het mag tenslotte ook nog een beetje leuk zijn!

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!