Sjoerd

Omdat in de eindfase van de studie vaak gevraagd wordt een onderzoek uit te voeren denk ik dat ik iets bij kan dragen. Bijvoorbeeld helpen bij de structuur van je scriptie en tips bij de dataverzameling. Inhoudelijk weet ik veel over het opzetten van een onderzoek en wat werkt en wat je beter niet kan doen.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sjoerd

Studierichting

Politiek

Specialisaties

Communicatie, Marketing, Marktonderzoek, Massacommunicatie, Mediation, Onderzoek, Politicologie, Sociale verzekeringen, Sociale wetenschappen

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Met als achtergrond een studie politicologie en massacommunicatie aan de Universiteit van Amsterdam ben ik zelfstandig werkzaam als onderzoeker. Na mijn studie heb ik een aantal jaren bij grotere internationale onderzoekbureaus gewerkt en ben in 1993 voor mijzelf begonnen met als specialiteit kwalitatief onderzoek. Maar daarnaast heb ik ook regelmatig kwantitatief onderzoek begeleid. Analyse en rapportage heb ik altijd ervaren als leuke onderdelen van het onderzoektraject. Nog steeds zijn veel onderzoeken die ik doe internationaal van aard. Het gaat vaak om communicatie onderzoek: dat kan gaan om het testen van commercials of advertenties maar ook om de vraag hoe wordt een nieuw concept, een product of de dienstverlening ervaren door de doelgroep.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!