Sem

Ik ben afgestudeerd als psycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen met een specialisatie in talentontwikkeling en creativiteit. Naast mijn werk bij Scriptiemaster ben ik werkzaam als onderzoeker en coach binnen de sportpsychologie. Zowel als coach en als begeleider help ik jongeren en jongvolwassenen het beste uit zichzelf te halen.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sem

Studierichting

Psychologie

Specialisaties

Dynamische systemen, Ontwikkelingspsychologie, Sportpsychologie, SPSS, Statistiek, Talentontwikkeling

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Voor velen is het schrijven van een scriptie een moeizaam proces. Misschien zie je zoals veel studenten door de bomen het bos niet meer. Ik kan je daarbij helpen door structuur aan te brengen en door te sparren over nieuwe creatieve ideeën. Daarnaast kan ik je eventueel ondersteunen met vraagstukken over statistiek, methodologie en academisch taalgebruik. In mijn begeleiding staat samenwerking centraal. Met genoeg hulp zul je zien dat je zorgen over je scriptie plaats zullen maken voor enthousiasme. Samen maken we er iets moois van!

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!