Sebastiaan

Sebastiaan is een ervaren, bevoegde docent (BVE-didactisch) met een achtergrond in de Sociale en Organisatiepsychologie.

 

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scriptiebegeleider - Sebastiaan

Sebastiaan

Studierichting

Psychologie

Specialisaties

Schrijfonderwijs, Sociale en Organisatiepsychologie

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Sebastiaan heeft meermaals de cursus schrijfonderwijs (1 & 2) gegeven aan de Erasmus Universiteit aan studenten van verschillende leerjaren en heeft veel ervaring met individuele begeleiding op verschillende niveaus (Mbo/Hbo/Wo). Hij staat bekend als een vriendelijke, betrokken, bevlogen docent met het nodige humor- en relativeringsvermogen.

Naast het geven van scriptiebegeleiding, ontwikkelt hij motivatie- en zelfregulatietrainingen voor het onderwijs en de beroepspraktijk. Zijn no-nonsense approach, zorgt ervoor dat je snel zelfstandig verder kunt en vooral daar ondersteuning krijgt waar je die het beste kunt gebruiken.

 

Things should be made as simple as possible, but not simpler!

Albert Einstein

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!