Paul

Ik ben zelfstandig communicatieadviseur en tekstschrijver met veelzijdige ervaring in het bedrijfsleven op het gebied van marketing, communicatie en media- en schrijftrainingen. Ik ben vertrouwd met bedrijfssectoren zoals de industrie, ICT, zakelijke en financiële dienstverlening.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scriptiebegeleider - Paul

Paul

Studierichting

Accountancy, Bedrijfskunde, Economie, Finance

Specialisaties

Bestuurlijke informatie voorziening, Controlling, MBA, Risicomanagement / Risk management

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Ik begon mijn carrière als dagbladjournalist, waarna ik mij verder heb ontwikkeld als bedrijfsjournalist bij tankopslagbedrijf Van Ommeren en als PR Manager bij Festo (productieautomatisering). Aan bureauzijde adviseerde ik opdrachtgevers als Aon, Ernst & Young, Logica, Bosch en Erasmus Universiteit Rotterdam. Vervolgens was ik perswoordvoerder bij advocatenkantoor Loyens & Loeff en communicatieadviseur bij Lely (agrarische technologie).

In juni 2014 ben ik bij ScriptieMaster begonnen. Ik verwacht studenten te kunnen helpen met het goed plannen en structureren van hun scriptie. Gezien mijn vakgebied kan ik studenten ook taalkundig uitstekend adviseren en creatieve invalshoeken bedenken om hun nieuwe inspiratie te geven.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!