Louk

Na mijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit ben ik 30 jaar actief geweest in het bedrijfsleven; vooral in management, marketing, sales en communicatie functies. De afgelopen 9 jaar als docent ondernemerschap in het hoger onderwijs. In deze periode heb ik veel scripties begeleid.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Louk

Louk

Studierichting

Bedrijfskunde

Specialisaties

Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Communicatie, Financiële dienstverlening, Management, Marketing, Ondernemerschap, Sales

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Mijn ervaring is dat de succesvolle scriptiebegeleider eigenlijk meer een coach is die werkt met een mix van elementen: inhoudelijke begeleiding, bewaken van het proces en de scriptie eisen en niet in de laatste plaats het motiveren van de student. Inhoudelijke begeleiding is in het licht van mijn ervaring van het bedrijfsleven pragmatisch van aard, maar wel binnen de kaders van de scriptie eisen. Het schrijven van de scriptie is het sluitstuk van de studie en blijkt in de praktijk niet altijd even makkelijk te zijn. Het is aan de scriptiebegeleider om de student niet alleen inhoudelijk, maar ook mentaal op de rit te houden.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!