Lisa

Ik kan vanuit mijn rol als scriptiebegeleider het overzicht bieden die de student soms mist bij het schrijven van een scriptie. Daarbij is het maken van een goede planning essentieel om het schrijfproces succesvol te kunnen afronden.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scriptiebegeleider - Lisa

Lisa

Studierichting

Engels, Psychologie, Redigeren Engels, Sociale wetenschappen

Specialisaties

Communicatiewetenschappen, Lerarenopleiding, MWD, Pedagogiek, Psychologie, SPH, SPSS

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Ik heb ruime ervaring met scriptiebegeleiding van HBO en WO studenten. Met name op het gebied van sociale wetenschappen (psychologie, MWD, SPH, pedagogiek), maar ook andere richtingen zijn mij bekend (o.a. verpleegkunde, lerarenopleidingen en communicatiewetenschappen). Ook heb ik ervaring met SPSS.

Niet alleen heb ik oog voor de inhoud van je scriptie, maar kan ik je ook op persoonlijk vlak de juiste duwtjes geven om zowel je motivatie te vergroten als het plezier in je scriptie terug te vinden. Op het moment dat studenten weten wát ze moeten doen en hóe ze dat moeten doen, gaat het vaak al een heel stuk makkelijker!

Naast mijn werk als scriptiebegeleider ben ik ook werkzaam als studentenbegeleider, en help ik studenten die problemen ervaren die ervoor zorgen dat ze tegen moeilijkheden in hun studie aanlopen (o.a. motivatieproblemen, faalangst, problemen met zelfvertrouwen).

Zelf heb ik heb psychologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden en heb in 2009 de master Klinische Neuropsychologie behaald. Daarna ben ik gepromoveerd aan het VU Medisch Centrum waarbij ik onderzoek heb gedaan naar hoe je mensen met dementie en hun mantelzorgers persoonsgerichte psychosociale ondersteuning kan bieden en hoe je dit kunt implementeren in de praktijk.

Ik geef vooral scriptiebegeleiding vanuit Amsterdam, zowel op locatie als online/telefonisch.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!