Linda M

Mijn naam is Linda Muusses en ik krijg enorm veel energie van het coachen van mensen bij hun studie. Daar ben ik dan ook mee bezig geweest vanaf het moment dat ik begon met studeren.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Linda M

Linda M

Studierichting

Communicatiewetenschappen, Psychologie

Specialisaties

Arbeid & Organisatie, Communicatiewetenschappen, Consumentengedrag, Gedragsverandering, Gezondheidszorg communicatie, Online communicatie, Sociale psychologie

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Tijdens mijn studies psychologie en communicatiewetenschap was ik student begeleider, tijdens mijn promotie begeleidde ik scripties en gaf ik werkgroepen, en in mijn werk na mijn promotie was ik docent en scriptiebegeleider bij verschillende vakgroepen. Het geeft enorm veel voldoening als je ziet dat een student er achter komt met de juiste begeleiding toch eigenlijk meer te kunnen en weten dan ze dachten.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!