Linda

Zelf heb ik de studie International Leisure Management afgerond, waardoor ik je voornamelijk kan helpen op de richtingen als event management, imagineering (creatieviteit en normen & waarden) toerisme, marketing, communicatie, sport evenementen, business en human resource.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Linda

Studierichting

International Leisure Management

Specialisaties

Event management, International leisure, Sports management, Toerisme of vrijetijdskunde

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Het schrijven van een scriptie is vaak een stressvolle periode wat er voor zorgt dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik help je graag om het juiste pad uit te zetten om zo je scriptie goed af te ronden. Ik geef je graag de hulp die jij nodig hebt, zoals een duidelijke feedback, uitleg van modellen, structuur en planningen, om zo tot een goed einde te komen. Samen met jouw behoeftes werken we aan een mooie scriptie wat zal voldoen aan de eisen van je school.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!