Kim

Mijn achtergrond ligt in de sociale wetenschappen (studierichting antropologie, ontwikkelingsstudies, sociologie en communicatiewetenschap). Ik kan je op dit vlak inhoudelijke ondersteuning bieden, zowel bij het bedenken van een onderwerp, het inzetten van de juiste methodologie als het toepassen van theoretische kennis.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kim

Studierichting

Antropologie, Sociologie

Specialisaties

Antropologie, Onderwijskunde, Sociologie

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Sinds enkele jaren ben ik met veel plezier actief als coach en begeleider van studenten en scholieren. Je kunt bij mij terecht voor een extra steuntje in de rug, inspiratie, heldere feedback, een goede planning en structurering van je werk. Ik begeleid je graag bij elke stap. Dit persoonlijk en afgestemd op jouw behoeften, zodat we samen een mooi resultaat voor je scriptie kunnen behalen.

Een passie van mij is het schrijven van fictie en poëzie. Daarnaast ben ik actief als freelance schrijver van o.a. webteksten. Ik help je dan ook graag bij de opbouw, spelling en formulering van je scriptietekst.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!