Karin

Karin is door de wol geverfd in het begeleiden, coachen, schrijven en redigeren. Zelf studeerde ze Geschiedenis aan de RUL en is bevoegd docent geschiedenis. Al tijdens haar studie schreef ze, naast een veelheid aan werkstukken en scripties, als freelance journalist fulltime van onder meer Leidsch Dagblad, Leids Nieuwsblad en Universiteitsblad Mare. Ook zakelijk heeft Karin altijd veel geschreven.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Karin

Karin

Studierichting

Economie, Geschiedenis, Human Resource Management

Specialisaties

Economie, Geschiedenis, HRM, Management, Marketing, Rechten

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Karin werkt momenteel als zelfstandig Interim Manager en als Auteur en Redacteur in opdracht, en vindt het daarnaast leuk om mensen te coachen en te begeleiden het beste uit zichzelf te halen en tot het schrijven van een scriptie die voldoet aan de normen van de onderwijsinstelling en bovenal aan je eigen normen. Werken aan een scriptie kan ook leuk en boeiend zijn en Karin kan je helpen aan de slag te gaan met het schrijven van een degelijk stuk werk. Karin is sterk in het werken aan een degelijke scriptie met vraagstelling, opbouw en geschreven in helder bewoording en in taalkundig goed Nederlands.

Naast zakelijk schrijven vindt Karin het ook leuk verhalen te schrijven. Ze volgde daartoe verschillende cursussen bij ScriptPlus. Karin heeft enkele publicaties op haar naam staan en een veelheid aan artikelen geschreven.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!