Judith

Kenmerkend voor de begeleiding die Judith biedt is vooral haar enthousiaste en persoonlijke benadering en de resultaatgerichte scherpe aanpak die gestructureerd is zowel wat betreft de inhoud van de scriptie als de planning met de studenten.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scriptiebegeleider - Judith

Judith

Studierichting

Onderwijskunde

Specialisaties

Communicatie, Diabetes, Gezondheidspsychologie, MWD, Psychologie, SPH, SPSS

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Judith is afstudeerbegeleider en examinator binnen verschillende HBO –opleidingen. Judith heeft een wetenschappelijke achtergrond als onderwijskundige en is op dit moment in de laatste fase van haar PhD-traject wat ze als onderwijskundig motivatie onderzoeker volgt aan de Universiteit van Amsterdam. Leermotivatie is haar inziens een essentieel en boeiend deel binnen iedere vorm van onderwijs. Om die reden ligt hier ook een sterke kracht van Judith tijdens haar begeleiding van studenten die afstuderen. Judith heeft expertise opgebouwd in het begeleiden van studenten met special educational needs, zoals studenten met faalangst, motivatieproblematiek, scriptiestress, psychische problemen, psycho-sociale problematiek of met een autismespectrumstoornis (ASS). Judith heeft gewerkt in een expertiseteam van afstudeerbegeleiders gericht op herkansings-trajecten. Door haar achtergrond als onderwijskundige was zij in staat de begeleiding van dit expertiseteam in een curriculum te borgen.

Judith begeleidt studenten van uiteenlopende opleidingen. Dit betreft HBO en WO opleidingen waarbij toegepast sociaal onderzoek uitgevoerd wordt. Vaak gericht op een adviesrapportage, ontwerpgericht onderzoek of een content creatie. Dit betreft opleidingen zoals Media & Entertainment Management, Facility Management, Facilitaire Eventmanagement, Leisure & Events Management, Communicatie, Tourism Management, Pabo, Pedagogiek, International Music Management, Social Work, Master Educational Leadership, Master Leren en Innoveren, Master Pedagogiek. Daarnaast begeleidt Judith studenten van WO opleidingen binnen de gedragswetenschappen zoals Onderwijskunde, Onderwijswetenschappen, Pedagogische wetenschappen, Psychologie.

Judith heeft ervaring met zowel kwalitatief onderzoek als kwantitatief onderzoek. Dit betreft zowel de uitvoeren en de analyses hiervan als het begeleiden van studenten met deze uitvoering en analyses.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!