Jeroen

Jeroen Burger is begin 2014 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waar hij een master Privaatrecht heeft behaald. Hij liep tijdens zijn studie stages bij gerenommeerde advocatenkantoren en leerde zo de verschillende facetten van de praktijk kennen.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jeroen

Studierichting

Economie, Rechtsgeleerdheid

Specialisaties

Aansprakelijkheid en Verzekering, Bedrijfskunde, Burgelijk recht, Civiel recht, Economie, MVO, Privaatrecht

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Sinds september 2014 werkt Jeroen als advocaat in Amsterdam. Hij heeft veel affiniteit en ervaring met het schrijven van juridische stukken. Hij kan ondersteuning bieden bij privaatrechtelijke scripties als het gaat om vraagstelling, structuur en een heldere formulering. Duidelijke communicatie en het stellen van realistische doelen zijn voor hem belangrijke voorwaarden om tot een uitstekend eindresultaat te komen.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!