Esther S

Ik heb Gezondheidswetenschappen gestudeerd in de richtingen Gezondheidsvoorlichting en Arbeid & Organisatie. Al tijdens mijn studie begeleidde ik studenten als tutor en trainer. Ook werd ik in die periode steeds meer nieuwsgierig naar het doen van wetenschappelijk onderzoek. Kort na mijn afstuderen startte mijn promotieonderzoek binnen de Verplegingswetenschappen. In het onderzoek evalueerde ik in zes ziekenhuizen een zelfmanagementgroepscursus bij patiënten met chronisch hartfalen.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Esther S

Esther S

Studierichting

Gezondheidswetenschappen, Sociale wetenschappen

Specialisaties

Arbeid en organisatie, Beleid, Communicatie en onderzoeksvaardigheden, Gezondheidswetenschappen, Primary care, Public health, Sociaal pedagogisch, Sociale psychologie, Sociale studies, Sociale wetenschappen, Verpleging

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Na mijn promotieonderzoek wilde ik letterlijk mijn blik verruimen en koos ik ervoor om praktijkervaring op te doen als beleidsadviseur binnen de ouderenzorg en later bij de afdeling Welzijn van een middelgrote gemeente. Daar kreeg ik met verschillende onderwerpen te maken, zoals huiselijk geweld en GGz. Ook begeleidde ik enige tijd SPH- en MWD-studenten als HBO-docent en afstudeerbegeleider. En juist dat laatste, die 1-op-1 begeleiding, is helemaal mijn ding. Je kunt daarbij rekenen op mijn persoonlijke aandacht, betrokkenheid, enthousiasme en gedrevenheid. Graag zorg ik er samen met je voor dat de eindstreep wordt gehaald en hopelijk kun je dan met een tevreden gevoel terugkijken op je afstudeeronderzoek.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!