Erlend

Mijn naam is Erlend en ik woon in Amersfoort. Ik heb ervaring als docent geschiedenis, bestuurskunde, Nederlands en economie, en als scriptiebegeleider en –beoordelaar bij Schoevers en Fontys.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scriptiebegeleider - Erlend

Erlend

Studierichting

Bestuurskunde, Economie, Geschiedenis, Internationale betrekkingen

Specialisaties

Bank en verzekeringsleer, Bestuurskunde, Economie, Geschiedenis, Nederlandse taal, Onderzoeksvaardigheden, Special Education Needs

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Bij Schoevers ben ik scriptiebegeleider voor de bachelor. Dit zijn praktijkgerichte studies naar klanttevredenheid en dergelijke. Bij Fontys beoordeelde ik diverse masterscripties op structuur (en minder op inhoud). Hierbij controleerde ik o.a. of de vragen goed gesteld waren (SMART?) en bij het onderwerp pasten, en of het onderzoek uitvoerbaar was: passen de gekozen methoden (kwalitatief, kwantitatief?) bij dit onderzoek en kunnen de vragen in voldoende mate beantwoord worden?

Daarnaast schrijf ik boeken over militaire geschiedenis (WO1 en WO2) en ik heb, naast een master nieuwste geschiedenis, een bachelor oude en nieuwe geschiedenis.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!