Dyantha

Als Young Professional weet ik mij nog goed te herinneren welke druk het schrijven van een scriptie met zich mee brengt. Probleemstellingen, doelstellingen, deelvragen, (literatuur-) onderzoek, bijeenkomsten, concepten, overal krijg je mee te maken. Je denkt, je schrijft, je schrapt en begint waar opnieuw. Maar waar begin je nu eigenlijk? Hoe krijg je het geheel overzichtelijk en nog belangrijker hoe maak je het schrijven van een scriptie leuk?

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dyantha

Studierichting

Vastgoed en makelaardij

Specialisaties

Facility management, Innovatie, Marketing, Real estate, Strategie, Vastgoed

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Samen met jou ga ik op zoek naar de voor jou geschikte manier. Mijn kennis deel ik met jou zodat we samen tot een goede scriptie komen en jij met een gerust hart je studie af kan ronden. Kennis delen dat is waar het om gaat!

Als Young Professional heb ik enkele jaren ervaring in de dynamische vastgoed wereld. Een drukke en hectische wereld maar ook vooral een ontzettend leuke wereld. Als begeleider zal ik je niet alleen helpen met je scriptie maar zal ik je tijdens onze gesprekken ook laten proeven van dit leuke vakgebied.

In 2011 heb ik mijn bachelor Facility Management afgerond met een specialisatie in Real Estate Management. Daarna heb ik bij verschillende vastgoed gerelateerde bedrijven gewerkt. Ook heb ik verschillende master cursussen zoals ‘Marketing & Strategie’ en ‘Organiseren & Veranderen’ gevolgd.

Als begeleider zal ik je begeleiden daar waar jij dat nodig vindt. In goed overleg zullen we samen de beste begeleiding samenstellen

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!