Caren

Een goede scriptie is niet alleen inhoudelijk sterk, maar is ook logisch, gestructureerd, goed onderbouwd en bevat geen taalfouten. Caren kan jouw scriptie ook op taalfouten nakijken.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Caren

Studierichting

Rechten

Specialisaties

Criminologie, Faalangst, Strafrecht, Toerisme of vrijetijdskunde

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Caren woont in Rotterdam en heeft een juridische en criminologische achtergrond. Zij is enkele jaren als docent Inleiding tot de Rechtswetenschap en Moot Court werkzaam geweest aan de Erasmus Universiteit Rotterdam Daarnaast schrijft, redigeert en corrigeert zij als parttime zelfstandig ondernemer allerlei soorten teksten. Caren begeleidt met veel enthousiasme studenten bij hun scriptie en weet dat enthousiasme ook op studenten over te brengen.

Caren geeft online scriptiebegeleiding, maar wil ook best ergens afspreken, mits het niet te ver van Rotterdam vandaan is.

Ten slotte heeft zij ervaring met studenten met faalangst.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!