Angeni

Samen tackelen we de laatste hobbel voor het behalen van jouw bachelor- of masterscriptie en zorgen we ervoor dat jouw scriptie jouw eerste sollicitatiebrief wordt voor een nieuwe baan.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Angeni

Studierichting

Rechten

Specialisaties

Bestuursrecht, Fiscaal recht, Nederlands recht

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Ik heb ervaring als fiscaal-jurist, senior jurist bestuursrecht en als scriptiebegeleider bij Snelafstuderen.nl en ScriptieMaster. Ik vind het fijn om studenten op weg te helpen en te begeleiden bij het schrijven van een scriptie. Ik weet hoe het is om momenten van demotivatie te ervaren en daar weer bovenop te komen. Misschien dat een extra zetje of steuntje in de rug jou ook kan helpen om weer de focus te vinden om door te zetten. Je staat er bij mij niet alleen voor!

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor

Chat openen