Quint

Quint Haneveld is een ervaren studentenbegeleider die hbo- en wo-studenten ondersteunt bij het afronden van hun studie en scripties. Hij kan je uitstekend helpen bij het maken van een onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het nakijken van scripties en herkansingen. Met ruime ervaring in het hbo-onderwijs weet hij goed wat studenten nodig hebben om tot de eindstreep te komen. Vooral studenten die motivatie missen, een bepaalde inzicht of kampen met zelfvertrouwen voelen zich vertrouwd bij Quint.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Quint

Quint

Studierichting

Didactiek, Diversiteit, Filosofie, Geesteswetenschappen, Inclusie, Onderzoek, PABO, Pedagogiek, Religiewetenschappen, Sociale wetenschappen, Sociologie, Theologie

Specialisaties

Motivatie, Onderbouwing, Thesis-voorstel, Zelfvertrouwen

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Quint Haneveld is een ervaren studentenbegeleider die hbo- en wo-studenten ondersteunt bij het afronden van hun studie en scripties. Hij kan je uitstekend helpen bij het maken van een onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het nakijken van scripties en herkansingen. Met ruime ervaring in het hbo-onderwijs weet hij goed wat studenten nodig hebben om tot de eindstreep te komen. Vooral studenten die motivatie missen, een bepaalde inzicht of kampen met zelfvertrouwen voelen zich vertrouwd bij Quint. Zelf heeft hij theologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit met extra interesse in religiewetenschappen, sociale wetenschappen en filosofie. Na een tussenpoos om een fintech-startup op te bouwen, is hij de afgelopen jaren weer terug in het onderwijs als docent/ studentenbegeleider om studenten verder te helpen.

Inhoudelijk kan ik je ondersteunen bij vakgebieden als theologie, filosofie en sociale wetenschappen, maar ook thema’s binnen het onderwijs. Denk aan vakdidactiek, pedagogiek, diversiteit en inclusie. Ik weet door te luisteren vaak de juiste vragen te stellen waardoor je weer goed verder kan, je scriptie de juiste structuur te bieden en je taal naar een hoger niveau te tillen. Analytisch ben ik sterk, zoek ik naar een persoonlijke benadering en geef ik praktische feedback. Ik begeleid graag studenten die extra motivatie nodig hebben, er niet meer goed uitkomen of zelfs het zelfvertrouwen niet meer hebben. Zoek je naar deze kwaliteiten, dan hoop ik je van dienst te zijn.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!