Olaf

Olaf helpt studenten die wel een zetje kunnen gebruiken bij statistiek (R, SPSS, STATA) voor hun tentamen of scriptie. Ook helpt Olaf studenten als zij hulp nodig hebben bij het schrijven van hun scriptie.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Olaf

Studierichting

Econometrie, Sociale wetenschappen

Specialisaties

Econometrie, R, Sociale wetenschappen, SPSS, Stata

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Olaf helpt studenten die wel een zetje kunnen gebruiken bij statistiek (R, SPSS, STATA) voor hun tentamen of scriptie. Ook helpt Olaf studenten als zij hulp nodig hebben bij het schrijven van hun scriptie: van het formuleren van de onderzoeksvraag tot helder en correct schrijven. Olaf studeerde econometrie aan de Universiteit Tilburg en werkte jaren als programmamanager bij IBM en bij het ministerie van Financiën. Hij promoveert in aan de Faculteit Sociale Wetenschappen op het niet-gebruik van voorzieningen.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!