Marcel

Marcel werkt al geruime tijd als scriptiebegeleider en heeft menig student al naar een goed resultaat geholpen. Hij maakt daarbij zowel gebruik van zijn inhoudelijke kennis op het vakgebied als van zijn coachingsvaardigheden.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marcel

Studierichting

Bedrijfseconomie

Specialisaties

Bedrijfseconomie, Business controller, Registercontroller

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Hij werkt al geruime tijd als scriptiebegeleider en heeft menig student al naar een goed resultaat geholpen. Hij maakt daarbij zowel gebruik van zijn inhoudelijke kennis op het vakgebied als van zijn coachingsvaardigheden.

Studenten vinden zijn feedback vaak duidelijk en to the point. Studenten worden geholpen bij het aanbrengen van een goede structuur en om te komen tot een vraagstelling die aansluit bij het beoogde doel. Vanuit ervaring kan hij snel inschatten waar de student behoefte aan heeft en daarop aansluiten.

Hij heeft verder ervaring als business-controller bij uitgevers en als bestuurslid bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Opgeleid als bedrijfseconoom en registercontroller bij de EUR en als professioneel coach bij Coach College de Baak. Naast het werk ook actief om studenten in Kenia een kans te bieden op een mooie toekomst. Houd van bergwandelen, badminton en padel.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!