Ireen

Ik heb een passie voor academisch onderzoek en begeleid graag andere studenten hierin. Ik ben analytisch sterk, secuur en kan snel een grote hoeveelheid informatie verwerken en tegelijkertijd overzicht houden. Bovendien ben ik empathisch en weet ik zelf maar al te goed dat het proces van scriptie schrijven met ups en downs gaat.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ireen

Ireen

Studierichting

International business and management, Marketing

Specialisaties

CSR, Cultural differences, Energy transition, Entrepreneurship, International Business and Management, Marketing, Sustainable business models, Sustainable innovation

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

In de bachelor bedrijfskunde kwam al snel mijn nieuwsgierigheid naar innovatieve duurzame vraagstukken in bedrijfskunde naar voren. Daarna heb ik de Master International Business and Management Cum Laude afgerond met een 9 op mijn scriptie over duurzame business modellen. In mijn vrije tijd heb ik mogen deelnemen aan het schrijfproces van meerdere professoren en twee artikelen mogen publiceren. Sindsdien stond schrijven ook centraal in mijn werkervaring, waar ik met name communicatievaardigheden ontwikkelde.

Ik heb een passie voor academisch onderzoek en begeleid graag andere studenten hierin. Ik ben analytisch sterk, secuur en kan snel een grote hoeveelheid informatie verwerken en tegelijkertijd overzicht houden. Bovendien ben ik empathisch en weet ik zelf maar al te goed dat het proces van scriptie schrijven met ups en downs gaat. Al met al, hoop ik studenten te inspireren en te ondersteunen in het behalen van een mooi scriptie cijfer!

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!