Erwin

Mijn aangeboren nieuwsgierigheid maakt dat ik een brede kennis en interesse heb, en dit graag deel met anderen. In elk stadium van werkstukken en scripties (onderzoeksvragen, structuur, doelstelling, de fijne afwerking) zal ik meedenken met de studenten en waar nodig.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Erwin

Studierichting

Dramaturgie, Engels, Film, Geschiedenis, Kunst en Cultuur, Nederlands

Specialisaties

Eindredactie, Meedenken, Redigeren

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Taal, geschiedenis, kunst en cultuur zijn vanuit hun aard onderling met elkaar verbonden en bieden een onmetelijke rijkdom. Mijn aangeboren nieuwsgierigheid maakt dat ik een brede kennis en interesse heb, en dit graag deel met anderen. In elk stadium van werkstukken en scripties (onderzoeksvragen, structuur, doelstelling, de fijne afwerking) zal ik meedenken met de studenten en waar nodig – dit is niet altijd het geval – het project de juiste richting op te sturen. Het kritisch hanteren van taal is hiervan uiteraard een belangrijk onderdeel.

Ik werk oplossingsgericht te werken. Dat betekent dat eventuele problemen onderkend worden maar de focus ligt op de gewenste situatie, wat al in de goede richting werkt en hoe van daaruit verder gehandeld kan worden. Oftewel: hoe beschikbare hulpbronnen en wat al goed gaat benut kunnen worden om de gewenste situatie te bereiken. Deze manier van werken levert meestal veel nuttige informatie op, die motiveert en activeert.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!