Charlotte

Charlotte is werkzaam als psycholoog. Haar interesses liggen binnen de klinische psychologie. Zij begrijpt dat er tijdens het schrijven van je scriptie problemen op je pad kunnen komen en staat klaar om jou hierbij te helpen.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scriptiebegeleider Charlotte

Charlotte

Studierichting

Psychologie

Specialisaties

Afstuderen, Faalangst, Klinische psychologie

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Charlotte is werkzaam als psycholoog. Haar interesses liggen binnen de klinische psychologie. Zij begrijpt dat er tijdens het schrijven van je scriptie problemen op je pad kunnen komen. Welk onderwerp moet ik kiezen? Hoe motiveer ik mijzelf of kan ik het beste plannen? Wat wordt er inhoudelijk van mij verwacht en hoe geef ik de bronvermelding accuraat weer? Hoe ga ik met stress of faalangst om? Dit zijn slechts enkele vragen waar Charlotte jou mee kan helpen. Loop je tegen deze of andere vragen aan? Schroom niet om contact te zoeken, zodat wij kunnen kijken of Charlotte jou kan helpen!

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!