Barry

Barry is gespecialiseerd in HBO scripties op het gebied van marketing & bedrijfskunde in de breedste zin en vindt het leuk om studenten gedurende het gehele scriptietraject van A tot Z bij te staan. Hij heeft veel interesse in onderzoek en uiteenlopende onderwerpen en kan zich daar door zijn ervaring ook gemakkelijk in verplaatsen. Barry  vind het leuk om studenten daarbij op een laagdrempelige en praktische manier te begeleiden.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Barry

Barry

Studierichting

Accountancy, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Bedrijfskundig Management, Communicatie, Communicatie & Media, Finance, Human Resource Management, ICT, International business and management, International Leisure Management, IT, Management, Marketing, Organisatieontwikkeling, Projectmanagement, Vrijetijdskunde en toerisme

Specialisaties

Bedrijfseconomie, Finance, Human Resource Management, IT, Logistiek, Marketing, Sales, Vrije tijd en toerisme

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Barry heeft een Bachelor opleiding gedaan in Bedrijfseconomie en heeft dit later in zijn carrière uitgebreid met marketing praktijkopleidingen van Nima.

Behalve dat Barry van nature erg leergierig is en veel  kennis heeft opgebouwd van het toepassen van beproefde theorieën en onderzoeksmethodes, heeft hij gedurende zijn carrière tot nu toe ook veel praktijkervaring in het bedrijfsleven opgebouwd in verschillende financiële en marketing functies. Daardoor is hij uitstekend in staat een vertaalslag van het theoretisch kader naar de dagelijkse praktijk. Sinds 2016 begeleidt hij hbo-studenten bij het realiseren van hun afstudeeropdracht/eindscriptie. Hij combineert deze activiteiten momenteel met een marketing platform dat hij heeft ontwikkeld binnen de horeca, events, leisure en retail branche.

Barry is gespecialiseerd in HBO scripties op het gebied van marketing & bedrijfskunde in de breedste zin en vindt het leuk om studenten gedurende het gehele scriptietraject van A tot Z bij te staan. Hij heeft veel interesse in onderzoek en uiteenlopende onderwerpen en kan zich daar door zijn ervaring ook gemakkelijk in verplaatsen. Barry  vind het leuk om studenten daarbij op een laagdrempelige en praktische manier te begeleiden. Zijn grootste kracht is zijn gestructureerde en efficiënte werkwijze, waardoor je veel tijd zult besparen in het scriptietraject en een goede aansluiting zult hebben bij de eisen vanuit de opleiding. Aan de hand zijn ruime kennis en ervaring, kan hij jou goed helpen met het verwerken van feedback. Daarnaast kun je  veel inhoudelijke feedback van Barry verwachten, waardoor de kwaliteit van jouw scriptie sterk kan worden verbeterd.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!