Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Data-analyse

   Loop je tijdens jouw scriptie vast op de data-analyse, weet je niet welke methode je moet gebruiken of heb je hulp nodig met bijvoorbeeld SPSS? Onze begeleiding heeft de volgende voordelen:

   Binnen een paar uur klaar

   De meeste data-analyse problemen kunnen binnen enkele uren worden opgelost door onze kundige data-analyse experts.

   In één keer jouw probleem opgelost

   Blijf niet te lang steken op je data-analyse, met onze hulp kan je al snel weer door met het verder schrijven van je scriptie.

   Helder en begrijpelijk

   Jouw data-analyse probleem wordt niet alleen opgelost, het wordt ook nog eens op een manier uitgelegd die voor jou begrijpelijk is.

   Hulp bij data-analyse

   Data-analyse kan een lastig onderdeel zijn van jouw scriptie, daarom helpen wij jou daar graag bij. We bekijken altijd eerst jouw situatie om een inschatting te maken van de hoeveelheid werk die er nog gedaan moet worden. Soms kan je vraag binnen korte tijd worden beantwoord, maar in sommige gevallen ligt het probleem dieper. Onze begeleiders zijn ervaren op het gebied van data-analyse en kunnen al snel inschatten hoeveel tijd er nodig is om jouw analyseproblemen op te lossen. In de meeste gevallen zijn de analyses binnen enkele uren klaar en kun je verder met je scriptie!

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

   • Kantoorlocatie:
    Marconistraat 16
    3029 AK Rotterdam

   • 010 – 714 23 43

   • 0643952716

   • info@scriptiemaster.nl

   • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
    Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00