Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Meer dan 170 afstudeercoaches in heel Nederland

   Veel studenten kunnen moeite hebben met het schrijven van hun scriptie. Daar zijn vaak verschillende redenen voor. Studenten die zijn vastgelopen met hun scriptie, kunnen vaak wel wat extra hulp gebruiken. Zij zijn dan op zoek naar een afstudeercoach. Een afstudeercoach is iemand die je begeleidt met het schrijven van je thesis om je zo te helpen om op tijd af te studeren. ScriptieMaster heeft een team van meer dan 170 professionele afstudeercoaches die altijd voor je klaar staan om je te ondersteunen bij het schrijven van je scriptie. Ze bieden je persoonlijke begeleiding en geven je feedback op basis van structuur, spelling en inhoud.

   Afstudeercoach afbeelding - Two women talking

   • Passie voor onderwijs en onderzoek

   • Ervaren in scriptiebegeleiding

   • Didactische vaardigheden

   • Experts in proces en inhoud

   • Kwalitatief en kwantitatief onderzoek

   • Academisch schrijven + feedback

   Waarmee kunnen onze afstudeercoaches je helpen?

   Een afstudeercoach helpt je altijd met verschillende onderdelen van je scriptie. Studenten hebben vaak behoefte aan een afstudeercoach om verschillende redenen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld vastgelopen zijn met hun scriptie, of ze hebben moeite om te beginnen met schrijven. Verder heb je ook nog studenten die graag meer tips zouden willen en studenten die moeite hebben met motivatie vinden. Wij kunnen studenten met verschillende behoeftes allemaal individueel begeleiden. Een student wordt gekoppeld aan een passende en ervaren afstudeercoach om zo tot het beste resultaat te komen.

   Afstudeercoach afbeelding - Vrouw met hoofd in handen

   Voordelen van het inzetten van een afstudeercoach

   Een afstudeercoach om hulp vragen heeft vaak veel voordelen. Zo kun je aan de hand van adviesgesprekken met je afstudeercoach een beter overzicht krijgen van wat je allemaal moet doen voor je scriptie. Verder kan je afstudeercoach je helpen de motivatie voor het schrijven van je thesis terug te krijgen. Ook als je moeite hebt met spelling en grammatica kan een afstudeercoach je helpen door je scriptie na te kijken en je duidelijke feedback te geven over wat je eventueel moet verbeteren aan je stuk.

   Afstudeercoach afbeelding - Man zit op de grond op laptop

   Welke studenten kunnen door onze coaches geholpen worden?

   De type studenten die hulp vragen bij een afstudeercoach kunnen studenten zijn van allerlei verschillende studieachtergronden. Zo zijn er zowel studenten van de universiteit die hulp nodig hebben als studenten aan het HBO die graag een extra steuntje in de rug willen hebben bij het schrijven van hun scriptie. Een afstudeercoach heeft daarom veel ervaring met verschillende soorten scripties. Zo kan hij of zij, ongeacht hoe de student er nu voor staat met de scriptie, de student toch zo goed mogelijk helpen en voorzien van de juiste coaching.

   Afstudeercoach afbeelding - Afstudeerhoedjes

   • Experts in proces en inhoud

   • Kwalitatief en kwantitatief onderzoek

   • Academisch schrijven + feedback

   Welke afstudeer coaches zijn er bij ScriptieMaster?

   Bij ScriptieMaster hebben we per studierichting afstudeercoaches die voor je klaar staan om je te helpen met het schrijven van je scriptie. Bekijk ons team van 170+ afstudeercoaches via onderstaande knop.

   Debora

   Arbeids- en Organisatiepsychologie

   Specialisaties: Arbeids- en Organisatiepsychologie, Toegepaste Psychologie, Bedrijfskunde, Ondernemerschap, Innovatie, Communicatie en Onderzoeksvaardigheden, Toerisme of vrijetijdskunde.

   Reinhard

   Sociale wetenschappen

   Specialisaties: (Kwalitatief) onderzoek in de gezondheidszorg (beleidsonderzoek, interventieonderzoek, evaluatieonderzoek).

   Simone

   Pabo en Pedagogische Wetenschappen

   Specialisaties: Pabo, pedagogiek, onderwijskunde, sportpedagogiek, jeugdparticipatie, kwalitatief onderzoek, maatschappelijke opvoedingsvraagstukken

   Herman

   Scriptiebegeleider - Herman

   Bedrijfskunde en Management

   Specialisaties: Strategisch Management, International management en Research and Development, Information Technology en Electrical engineering

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

   • Kantoorlocatie:
    Marconistraat 16
    3029 AK Rotterdam

   • 010 – 714 23 43

   • 0643952716

   • info@scriptiemaster.nl

   • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
    Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00