Meer dan 170 afstudeercoaches in heel Nederland

Veel studenten kunnen moeite hebben met het schrijven van hun scriptie. Daar zijn vaak verschillende redenen voor. Studenten die zijn vastgelopen met hun scriptie, kunnen vaak wel wat extra hulp gebruiken. Zij zijn dan op zoek naar een afstudeercoach.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
8,6
4.4/5

352

Beoordelingen

10.000+ studenten geslaagd

98% slaagt op tijd

Hbo & wo, online & offline

Scriptiebegeleiding sinds 2005

Meer dan 170 afstudeercoaches in heel Nederland

Veel studenten kunnen moeite hebben met het schrijven van hun scriptie. Daar zijn vaak verschillende redenen voor. Studenten die zijn vastgelopen met hun scriptie, kunnen vaak wel wat extra hulp gebruiken. Zij zijn dan op zoek naar een afstudeercoach. Een afstudeercoach is iemand die je begeleidt met het schrijven van je thesis om je zo te helpen om op tijd af te studeren. ScriptieMaster heeft een team van meer dan 170 professionele afstudeercoaches die altijd voor je klaar staan om je te ondersteunen bij het schrijven van je scriptie. Ze bieden je persoonlijke begeleiding en geven je feedback op basis van structuur, spelling en inhoud.

Afstudeercoach afbeelding - Two women talking

Waarmee kunnen onze afstudeercoaches je helpen?

Een afstudeercoach helpt je altijd met verschillende onderdelen van je scriptie. Studenten hebben vaak behoefte aan een afstudeercoach om verschillende redenen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld vastgelopen zijn met hun scriptie, of ze hebben moeite om te beginnen met schrijven. Verder heb je ook nog studenten die graag meer tips zouden willen en studenten die moeite hebben met motivatie vinden. Wij kunnen studenten met verschillende behoeftes allemaal individueel begeleiden. Een student wordt gekoppeld aan een passende en ervaren afstudeercoach om zo tot het beste resultaat te komen.

Afstudeercoach afbeelding - Vrouw met hoofd in handen

Voordelen van het inzetten van een afstudeercoach

Een afstudeercoach om hulp vragen heeft vaak veel voordelen. Zo kun je aan de hand van adviesgesprekken met je afstudeercoach een beter overzicht krijgen van wat je allemaal moet doen voor je scriptie. Verder kan je afstudeercoach je helpen de motivatie voor het schrijven van je thesis terug te krijgen. Ook als je moeite hebt met spelling en grammatica kan een afstudeercoach je helpen door je scriptie na te kijken en je duidelijke feedback te geven over wat je eventueel moet verbeteren aan je stuk.

Afstudeercoach afbeelding - Man zit op de grond op laptop

Welke studenten kunnen door onze coaches geholpen worden?

De type studenten die hulp vragen bij een afstudeercoach kunnen studenten zijn van allerlei verschillende studieachtergronden. Zo zijn er zowel studenten van de universiteit die hulp nodig hebben als studenten aan het HBO die graag een extra steuntje in de rug willen hebben bij het schrijven van hun scriptie. Een afstudeercoach heeft daarom veel ervaring met verschillende soorten scripties. Zo kan hij of zij, ongeacht hoe de student er nu voor staat met de scriptie, de student toch zo goed mogelijk helpen en voorzien van de juiste coaching.

Welke afstudeer coaches zijn er bij ScriptieMaster?

Bij ScriptieMaster hebben we per studierichting afstudeercoaches die voor je klaar staan om je te helpen met het schrijven van je scriptie. Bekijk ons team van 170+ afstudeercoaches via onderstaande knop.

Scriptiebegeleider - Deborah foto

Debora

Arbeids- en Organisatiepsychologie

Reinhard

Reinhard

Sociale wetenschappen

Scriptiebegeleider - Simone foto

Simone

Pabo en Pedagogische Wetenschappen

Scriptiebegeleider Herman

Herman

Bedrijfskunde en Management

Met scriptiebegeleiding investeer je in je toekomst!

Sinds 2005 zijn al meer dan 10.000 studenten met onze scriptiebegeleiding afgestudeerd

Minder collegegeld

Met onze begeleiding studeer je op tijd af en betaal je dus minder collegegeld.

Eerder salaris

Met jouw diploma op zak ben jij klaar voor een baan, dat betekent eerder salaris.

Ontwikkel jezelf

Door persoonlijke begeleiding ontwikkel je jouw zwakkere punten.

Goed op je CV

Met een goed resultaat heb je een mooi visitekaartje voor op de arbeidsmarkt