Studenten beoordelen onze begeleiders
gemiddeld met een 8,1.

Scriptiebegeleider bij ScriptieMaster.nl
(verschillende vakgebieden)

Wij zijn momenteel op zoek naar scriptiebegeleiders voor verschillende vakgebieden.

Takenpakket

Als scriptiebegeleider bij ScriptieMaster bied je HBO en WO studenten op een professionele en plezierige manier ondersteuning tijdens het schrijven van hun scriptie. Je houdt je zowel bezig met procesbegeleiding als met inhoudelijke begeleiding. De ene keer bied je de student steun om door te zetten, de andere keer door stukken te redigeren of inhoudelijke feedback te geven op een onderzoeksvoorstel of theoretisch kader. Iedere student heeft een andere behoefte en daarom zal ieder afzonderlijk scriptietraject er anders uitzien.

Afhankelijk van jouw wensen (en die van de student) geef je begeleiding door fysiek af te spreken, of per mail of telefoon. Het betreft een functie op freelance basis, die tot zeer flexibel is in te delen en in de meeste gevallen vanaf je eigen locatie.

Het profiel

  • Een afgeronde WO opleiding
  • Goede studieresultaten dan wel goed beoordeelde afstudeerscriptie
  • Je kunt je vinden in de volgende karakteristieken: flexibel, betrouwbaar, toegankelijk en betrokken.
  • Je bent in staat om dingen duidelijk en helder uit te leggen.
  • Je wilt graag mensen helpen.
  • Relevante (onderwijs)ervaring is een pré

Over ScriptieMaster

ScriptieMaster is onderdeel van de Slim Media Groep, de marktleider op het gebied van WO studieondersteuning. Ons hoofdkantoor is gevestigd in de monumentale Van Nelle Fabriek te Rotterdam, daarnaast hebben wij in verschillende steden vestigingen waar met studenten kan worden overlegd.

ScriptieMaster biedt een totaalpakket aan diensten op het gebied van scriptieondersteuning. Werken bij ons betekent werkzaam zijn in een sociale en professionele academische omgeving, waarbij jouw kennis en kunde helpen om studenten naar een hoger niveau te tillen.

Interesse?

Bij interesse kun je je cv + motivatie opsturen naar info@scriptiemaster.nl of bellen met 010 – 714 23 43