Willemijn
WillemijnOntwikkelingspsychologie
Specialisaties: Klinische Psychologie, Ontwikkelingspsychologie, Pedagogiek, Interventieonderzoek, Kwantitatief Onderzoek, Methodologie, SPSS

Scriptiebegeleider Willemijn

Hi ik ben Willemijn. In 2007 heb ik mijn Research Master Ontwikkelingspsychologie afgerond aan de Universiteit Leiden en na deze opleiding heb ik als onderzoeker gewerkt binnen de afdeling Klinische Psychologie van de Vrije Universiteit waar ik in 2012 ben gepromoveerd. Ik heb veel onderzoek gedaan en naast dit onderzoek tientallen studenten begeleid tijdens hun Bachelor of Master scriptie. Naast het begeleiden van scriptiestudenten heb ik ook les gegeven op het gebied van onderzoeksvaardigheden en statistiek. Ik vind het heel leuk om met onderzoek bezig te zijn en om studenten te begeleiden en motiveren tijdens het scriptieproces.

Het schrijven van een scriptie kan een heel lastige klus zijn. Een goede planning, het bedenken van een onderzoeksvraag, structuur aanbrengen, welke analyses, het verwerken van feedback (want wat willen begeleiders nou precies?), zijn zomaar een paar zaken waar veel studenten tegenaan lopen. Wat extra hulp kan dan geen kwaad. Ik wil je hier graag bij helpen!

Stel direct jouw vraag