Voor iedere scriptie een passende begeleider!
Voor iedere HBO en WO student vinden wij een passende scriptiebegeleider.
Benieuwd naar jouw mogelijkheden?
Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

ScriptieMaster is er ook voor jou!

Voor iedere HBO en WO student staat ScriptieMaster klaar. Of het nu gaat om een bachelor- of masterscriptie van een deeltijd, voltijd of particuliere opleiding, onze scriptiebegeleiding past bij jouw situatie. Heb je moeite met het vinden van een geschikt en interessant onderwerp of ben je vastgelopen tijdens de analyse van de door jouw verzamelde data, de scriptiebegeleiders van ScriptieMaster kunnen jou in het scriptietraject van A tot Z ondersteunen. Zo zorgen we er met een persoonlijk scriptietraject samen voor dat je snel en tevreden kunt afstuderen.

Ons team van ruim 130 gespecialiseerde begeleiders kunnen zowel face-to-face-begeleiding geven als via mail, telefoon of Skype. Hierdoor is het ook mogelijk om gekoppeld te worden aan een begeleider uit een ander deel van Nederland. Naast een Nederlandstalige scriptie is ook een Engelstalige geen probleem. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons via 010 – 714 23 43.

HBO studenten

Studeer jij binnenkort af aan een Hogeschool in Nederland? Aan de afsluiting van een HBO studie worden steeds meer en hogere eisen gesteld, terwijl er tegelijkertijd vaak minder tijd is voor begeleiding vanuit de hogeschool. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Lees meer.

WO studenten

Heb jij moeite met het opleveren van een goed academisch onderzoek voor een bachelor- of masterscriptie? Bij ScriptieMaster ben je voor begeleiding bij beide scripties aan het juiste adres. Lees meer.

Professionals (deeltijd)

Binnen de begeleiding voor deeltijdstudenten is veel ruimte voor maatwerk waarbij effectiviteit en efficiëntie voorop staan. Waar voltijd studenten veel tijd hebben om de scriptie te schrijven, is tijd bij professionals vaak de beperkende factor. Lees meer.

Particuliere opleidingen:

Of je nu een bachelor- of masterscriptie schrijft aan een particuliere onderwijsinstelling, je bent bij ons aan het juiste adres voor jouw persoonlijke begeleidingstraject. Samen met jouw begeleider wordt er gekeken naar de eisen vanuit jouw studie zodat jij succesvol je scriptie kan afronden. Lees meer.

Ouders

Als ouder wilt u kunnen garanderen dat uw zoon of dochter scriptiebegeleiding op maat krijgt bij zijn of haar afstudeerproject. Voor veel ouders is het frustrerend om te constateren dat hun zoon of dochter vastloopt in de laatste fase van hun studie. Zo worden de eisen om af te studeren vanuit de onderwijsinstelling steeds hoger. Zelf bijspringen is echter vaak lastig. De stof waar uw zoon of dochter zich mee bezighoudt gaat diep en misschien heeft u zelf geen scriptie geschreven of is dit inmiddels al weer een flinke tijd geleden. De begeleiders van ScriptieMaster kunnen ervoor zorgen dat uw zoon/dochter de specialistische begeleiding krijgt die hij/ zij nodig heeft. Lees meer.

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.