Afstuderen naast jouw baan?
Benieuwd hoe wij samen het overzicht en tempo in jouw scriptietraject kunnen waarborgen?
Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

Scriptiebegeleiding voor werkenden en professionals (Deeltijd)

Als deeltijdstudent of professional kun je bij ScriptieMaster terecht. Voor zowel een HBO- als WO-deeltijd opleiding kunnen wij helpen bij de bachelor- of masterscriptie. Ons team van ruim 130 ervaren en gespecialiseerde scriptiebegeleiders begrijpt dat tijd een beperkende factor kan zijn in jouw scriptietraject. Hier stemmen we de planning van zowel de scriptiebegeleiding als het schrijven dan ook goed op af. Zo zorgen we er samen voor dat jouw afstuderen efficiënt en effectief zal verlopen.

Zo kunnen onze scriptiebegeleiders helpen bij een goede planning met tussentijdse deadlines waardoor een ieder zijn scriptietraject succesvol en op tijd kan afronden. Dus voor het aanbrengen van structuur en samenhang, maar ook voor inhoudelijke vraagstukken als het formuleren van de probleemstelling, deelvragen en hypothesen ben je bij ScriptieMaster aan het juiste adres.

Met een frisse en toch ervaren blik kan een van onze scriptiebegeleiders samen met jou sparren over je scriptie. Zo krijg je bijvoorbeeld tips op het gebied van academisch schrijven, een logische structuur/opbouw en diepgang qua inhoud.Tijdens het persoonlijke begeleidingstraject wordt er natuurlijk altijd gekeken naar de eisen die worden gesteld vanuit jouw onderwijsinstelling. Hierbij houden we natuurlijk altijd rekening met het drukke leven dat bij een deeltijdstudie komt kijken. Flexibiliteit en maatwerk staan hier dan ook voorop. Benieuwd hoe we de beste begeleiding bij jouw situatie weten te vinden? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons via 010 – 714 23 43. Samen komen we verder.

Moeite met beginnen?

Scriptiebegeleiding - Beginnen

Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt en blijft.

Vastgelopen?

Scriptiebegeleiding - Vastgelopen

Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

Stok achter de deur nodig?

Scriptiebegeleiding - Afronding

Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

Uitdagingen bij het afstuderen van een deeltijd opleiding

Als professional is het scriptietraject vaak een ander soort traject dan bij een reguliere student. Zo is er meer behoefte om te sparren met een begeleider die verstand heeft van zaken en is het wenselijk om buiten kantooruren af te spreken. Onze scriptiebegeleiders hebben ruime ervaring met het begeleiden van deeltijd scriptanten en zijn daarnaast ook flexibel. Een persoonlijke scriptiebegeleider zorgt door een heldere uitleg van het nut en de functie van de verschillende onderdelen er altijd voor dat het schrijfproces helder en doelmatig kan worden ingericht. Zo is er altijd een passende match te vinden die aansluit bij jouw behoeften.

Het proces van scriptiebegeleiding

Onze scriptiebegeleiders

Onze gespecialiseerde en ervaren scriptiebegeleiders zijn zelf uiteraard ook afgestudeerd. Velen van hen hebben ook meerdere studies gedaan, zijn gepromoveerd of werkzaam bij een hogeschool of universiteit. Door de ruime ervaring kennen zij het scriptietraject van A tot Z waardoor zij jou bij iedere stap kunnen helpen. Tijdens het gratis en vrijblijvende adviesgesprek kijken we samen naar jouw specifieke hulpvraag waarna je wordt gekoppeld aan een van onze begeleiders met expertise in jouw vakgebied. Zo kan de begeleider naast procesmatige vragen ook inhoudelijke vraagstukken beantwoorden.

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.