Scriptiebegeleiding voor iedere HBO-scriptie!
Voor iedere HBO student hebben wij een passende scriptiebegeleider.
Benieuwd naar jouw mogelijkheden?
Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

Scriptiebegeleiding voor HBO studenten

Is je scriptie het enige dat nog tussen jou en je HBO bachelor- of masterdiploma in staat? Wij kennen het scriptieproces van A tot Z en kunnen je dan ook bij iedere stap ondersteunen. Of je nu moeite hebt met het theoretische en methodologische deel van je scriptie, of met het opstellen van een heldere planning met tussentijdse deadlines, ons team van ruim 130 gespecialiseerde en ervaren scriptiebegeleiders kan je altijd helpen. Hierbij houden we uiteraard rekening met de eisen die vanuit jouw hogeschool worden gesteld. Zo stellen we samen het door jou op te leveren eindproduct vast, want dat is waar we naartoe werken.

Of je nu moeite hebt met het beginnen aan je scriptie, bent vastgelopen of de puntjes op de i wilt zetten, met de scriptiebegeleiding van ScriptieMaster rond jij je scriptie op tijd en succesvol af. Meer weten? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons via 010 – 714 23 43. Samen komen we verder.

Moeite met beginnen?

Scriptiebegeleiding - Beginnen

Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt en blijft.

Vastgelopen?

Scriptiebegeleiding - Vastgelopen

Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

Stok achter de deur nodig?

Scriptiebegeleiding - Afronding

Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

Het proces van scriptiebegeleiding

Uitdagingen bij een HBO scriptie

Aan de afsluiting van een HBO studie worden steeds meer en hogere eisen gesteld, terwijl er tegelijkertijd vaak minder tijd is voor begeleiding vanuit de hogeschool. Veel studenten hebben onder andere moeite met het steeds belangrijker wordende theoretische en methodologische deel van de HBO scriptie en maken daarom gebruik van extra begeleiding. De scriptiebegeleiders van ScriptieMaster houden rekening met de specifieke eisen en feedback vanuit jouw hogeschool. Door een heldere planning en tussentijdse deadlines krijg je tijdens het scriptietraject met grotere regelmaat concrete en inhoudelijke feedback waardoor je jouw scriptie naar tevredenheid en op tijd afrondt.

Scriptiebegeleiding bij een HBO afstudeerstage

Wanneer HBO studenten een afstudeeronderzoek bij een organisatie doen, kan het lastig zijn de juiste balans te vinden tussen de eisen vanuit de organisatie en vanuit de hogeschool. De scriptiebegeleider van de hogeschool wil een HBO waardig onderzoek terwijl de afstudeerbegeleider vanuit de organisatie een zo praktisch mogelijk resultaat/ implementatierapport voor de organisatie wil. Een externe scriptiebegeleider van ScriptieMaster kan hierin de objectieve partij zijn die ervoor zorgt dat je zowel met een goed cijfer afstudeert als concrete aanbevelingen aan jouw afstudeerorganisatie oplevert.

Gespecialiseerde scriptiebegeleiding

Ons team van ruim 130 begeleiders verspreid over heel Nederland is zelf uiteraard afgestudeerd. Velen hebben meerdere studies gedaan, zijn gepromoveerd of werkzaam bij een hogeschool of universiteit. Tijdens het gratis en vrijblijvend adviesgesprek wordt er gekeken welke begeleider het beste past bij jouw specifieke hulpvraag. Doordat je bij ScriptieMaster wordt gekoppeld aan een begeleider met expertise in jouw vakgebied kunnen ze jou naast procesmatige vraagstukken, ook bij inhoudelijke vraagstukken goed helpen. Zo is ons begeleidingstraject voor jou op maat gemaakt.
Of je nu een scriptie moet schrijven of een afstudeeropdracht bij een organisatie moet uitvoeren, je bent bij ons aan het juiste adres voor scriptiebegeleiding op HBO niveau. Wij staan voor:

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.