Scriptiebegeleiding voor iedere WO-scriptie!
Voor iedere bachelor- of masterstudent hebben wij een passende scriptiebegeleider.
Benieuwd naar jouw mogelijkheden?
Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

Scriptiebegeleiding voor WO studenten

Als WO student zul je vaak zowel een bachelor- als een masterscriptie moeten schrijven. Beide scriptietrajecten kennen wij van A tot Z, waardoor we je dus altijd kunnen helpen. Waar je bij de bachelorscriptie vaak nog iets meer begeleiding krijgt vanuit de universiteit, is dit bij de masterscriptie vaak een stuk minder. Via een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kijken we samen naar jouw specifieke hulpvraag. Of je nu moeite hebt met het de eerste woorden op papier te zetten, tijdens het traject bent vastgelopen of nog de laatste feedback moet verwerken, bij ScriptieMaster ben je aan het juiste adres. Zo krijg je bijvoorbeeld tips op het gebied van academisch schrijven, een logische structuur/opbouw en diepgang qua inhoud.

Ons team van ruim 130 ervaren en gespecialiseerde scriptiebegeleiders staat altijd voor jou klaar. Hierbij houden zij natuurlijk altijd rekening met de eisen die worden gesteld aan de bachelor- of masterscriptie vanuit jouw universiteit. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons via 010 – 714 23 43. Samen komen we verder.

Lees meer over onze scriptiebegeleiding
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Moeite met beginnen?

Scriptiebegeleiding - Beginnen

Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt en blijft.

Lees meer

Vastgelopen?

Scriptiebegeleiding - Vastgelopen

Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

Lees meer

Stok achter de deur nodig?

Scriptiebegeleiding - Afronding

Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

Lees meer

Uitdagingen bij een universitaire scriptie

Bij een universitaire scriptie loopt een student tegen verschillende uitdagingen aan. Zo moet er voldoende diepgang in de scriptie zitten en een goede match tussen de theorie en de onderzoeksmethoden. Vaak gaat goedkeuring van de proposal van de scriptie ook maar moeizaam. Vanuit de universiteit is er niet altijd de ondersteuning die jij als student nodig hebt. Dat is het punt waar wij te hulp komen. Zo kunnen onze scriptiebegeleiders jou altijd helpen. Van het vormgeven van je planning tot het implementeren van de feedback, onze scriptiebegeleiders kunnen jou bij het scriptietraject van A tot Z helpen.

Het proces van scriptiebegeleiding

Onze gespecialiseerde en ervaren begeleiders

Onze begeleiders zijn zelf uiteraard afgestudeerd en velen van hen hebben meerdere studies gedaan, zijn gepromoveerd of werkzaam bij een hogeschool of universiteit. Daarnaast hebben zij ruime ervaring met het begeleiden van scripties waardoor ze weten waar jij tegenaan kan lopen. Tijdens ons gratis en vrijblijvend adviesgesprek kijken we welke begeleider het beste bij jouw begeleidingstraject past. Zo word je altijd gekoppeld aan een begeleider met expertise in jouw vakgebied. Hierdoor kunnen onze begeleiders je naast procesmatig vragen ook helpen bij inhoudelijke vraagstukken.

Of je nu bezig bent met je bachelor- of masterscriptie, je bent bij ons aan het juiste adres voor scriptiebegeleiding op maat. Begeleiding bij ScriptieMaster zorgt voor de volgende voordelen:

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.