Scriptiebegeleiding | 170+ scriptie experts bij ScriptieMastersepaand2021-11-25T17:11:10+01:00

Ondersteuning nodig bij begeleiding, coaching, examinering en de verzorging van lessen?  Laat jouw gegevens achter en wij leggen graag uit wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!   Docenten en begeleiders nodig voor jouw onderwijsinstelling?

   Elke hbo en wo onderwijsinstelling kan bij ScriptieMaster terecht voor scriptiebegeleiding, coaching, examinering en de verzorging van lessen en programma’s.

   ScriptieMaster beheert en coördineert een bestand van zo’n 170 experts, die naast diepgaande inhoudelijke kennis van hun vakgebied ook beschikken over een brede ervaring met tertiair onderwijs en afstudeerbegeleiding. In de afgelopen 16 jaar hebben de begeleiders van ScriptieMaster meer dan 10 duizend afstudeertrajecten tot een succesvol einde gebracht. Zo heeft het bedrijf unieke inzichten verworven in de struikelblokken van het afstuderen, maar vooral ook in wat er nodig is om die struikelblokken te overwinnen.

   En wij staan klaar voor jullie! Is er een acuut capaciteitsprobleem door uitval, of willen jullie op structurele basis docenten en begeleiders inhuren? Vraag een gesprek aan en wij leggen de mogelijkheden graag uit!

   ScriptieMaster is het scriptiebegeleider platform van Nederland

   Een maatwerktraject passend bij jouw organisatie, vakgebied en hulpvraag

   Meer dan 170 begeleiders staan voor ook voor jouw organisatie klaar

   Gemiddelde beoordeling van onze begeleiders is een 8,5

   Hogescholen en universiteiten

   Na er 16 jaar geweest te zijn voor studenten in nood, zijn we er nu dan ook voor de opleidingen in nood. Studentenaantallen stijgen bijna net zo hard als het tekort aan docenten. De corona pandemie heeft gezorgd voor een scherpe toename in het aantal studenten, maar ook in het aantal studenten dat studievertraging oploopt (de staat van het onderwijs 2021). Het aantal docenten in vaste dienst krijgt hierdoor te maken met overbelasting en piekbelasting. Maar hoe vergroot je op korte termijn de afstudeercapaciteit zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het onderwijs?

   Stagebureaus en bedrijven

   Als stagebureau wil je natuurlijk niet alleen de beste studenten in huis halen. Voor optimale binding aan jouw bedrijf wil je een topervaring voor de student creëren. Daarvoor moet je de beste begeleiders in huis hebben. De begeleiders op de werkvloer zijn natuurlijk in de eerste plaats werknemer, en hebben niet altijd de tijd en de ervaring om een student uitgebreid te begeleiden. ScriptieMaster helpt! Wij kunnen jullie mensen opleiden tot top-begeleider, of gewoon de hele begeleiding uit handen nemen, zodat je mensen zich op hun werk kunnen richten.

   Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je nu in voor het gratis en vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek kijken we samen naar jullie proces en de rol die onze begeleiders en docenten hierin kunnen vervullen.

   Waarom scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster?

   Met meer dan 170 scriptiebegeleiders staat er altijd een specialist voor je klaar

   Methode

   • 1-op-1 scriptiebegeleiding

   • Teamcoaching en lessen

   • Op locatie of op afstand

   Voordelen & tarieven

   • Flexibele schil afstudeerbegeleiders

   • Geen recruitment nodig

   • Piekbelasting verzachten/wegnemen

   • Betaal enkel afgenomen uren

   Scriptiebegeleiders

   • Scriptiebegeleiding op maat

   • Breed team van begeleiders

   • Hoge slagingspercentages

   • Scriptiebegeleiding voor alle vakgebieden

   Wat betekent onze professionele scriptiebegeleiding voor jouw studenten?

   Begeleiding in de vorm van feedback, motivatie en ondersteuning van A tot Z

   Met scriptiebegeleiding investeer je in de toekomst van jouw studenten!

   Sinds 2005 zijn al meer dan 10.200 studenten met onze scriptiebegeleiding afgestudeerd

   Benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je nu aan voor een kennismakingsgesprek

   Kom gratis en vrijblijvend met ons kennismaken, op locatie of online!

   Wat zeggen onze klanten?

   “Mijn begeleider heeft mij perfect geholpen, Thanks!”

   Karim

   “Geweldige ondersteuning en een zeer ervaren en kundige begeleider!”

   Inka

   “ik heb de begeleiding bij Celina als heel prettig ervaren. ik heb heel veel gehad aan haar hulp een feedback en kon altijd bij het terecht met vragen. HELEMAAL SUPER!!! ik zal der zeker aan iedereen aanraden.”

   Josephine

   “Deskundigheid van de begeleider was heel goed! Kwam met goede tips om meer structuur aan te brengen in mijn scriptie. Tevens verdiepte Yannick zich echt in het onderwerp en kreeg ik daardoor buiten de kantoor uren om ook nog wel is extra op of aanmerkingen doorgestuurd. Een aanrader dus!”

   Remy

   “Vanuit de opleiding slechts een keer feedback gekregen; moest daarna zo’n 1000 woorden schrappen maar ik wist niet waar ik moest beginnen. Eva heeft me zeer goed op weg geholpen hiermee met duidelijk commentaar.”

   Nina

   Meer dan 170 begeleiders staan voor jou klaar

   Gemiddelde beoordeling van onze begeleiders is een 8,7

   Met een team van meer dan 170 professionele scriptiebegeleiders, verspreid over heel Nederland, zorgen wij er met jou voor dat jij jouw scriptie op tijd en succesvol afrondt. Iedere begeleider is een expert in zijn of haar vakgebied. Aan de hand van jouw onderwerp en wensen wordt gekeken welke begeleider jou het best kan helpen. We kunnen je onder andere helpen bij het maken van een planning, het aanbrengen van structuur en samenhang, maar ook bij inhoudelijke vraagstukken zoals het formuleren van een probleemstelling, deelvragen of hypothesen. Tevens ben je voor begeleiding op statistisch vlak bij ScriptieMaster aan het juiste adres.

   Wil je snel beginnen met het afronden van je scriptie? Schrijf je nu in voor het gratis en vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek kijken we samen waar je op dit moment bent in jouw scriptietraject, waar je tegenaan loopt en hoe wij je het beste kunnen ondersteunen.

   Herman

   Scriptiebegeleider - Herman

   Bedrijfskunde en Management

   Erlend

   Scriptiemaster - Erlend

   Economie en Bestuurskunde

   Tineke

   Scriptiebegeleider - Tineke

   Sociale Wetenschappen

   Jeffrey

   Scriptiebegeleider - Jeffrey

   Fiscaal recht, Fiscale economie en Rechtsgeleerdheid

   Wij hebben vestigingen in de volgende studentensteden?

   Staat jouw studentenstad er niet tussen? We hebben in alle studentensteden begeleiders die graag voor je aan de slag gaan. Je kunt bijvoorbeeld afspreken op de uni of hogeschool. Verder kunnen al onze scriptiebegeleiders begeleiding op afstand via bijvoorbeeld, Skype, Telefoon of email geven.

   Amsterdam

   Rhijnspoorplein 10-38
   amsterdam@scriptiemaster.nl
   020 – 22 61 229

   Rotterdam

   Groenendaal 23
   rotterdam@scriptiemaster.nl
   010 – 214 23 94

   Groningen

   Kwinkenplein 8
   groningen@scriptiemaster.nl
   050 – 760 07 34

   Leiden

   Kraaierstraat 10
   leiden@scriptiemaster.nl
   071 – 760 06 70

   Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek kijken wij naar de behoeftes van jouw organisatie op het gebied van scriptiebegeleiding en vinden wij samen de perfecte oplossing! Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

   • Kantoorlocatie:
    Marconistraat 16
    3029 AK Rotterdam

   • 010 – 714 23 43

   • 0643952716

   • info@scriptiemaster.nl

   • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
    Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00
    Scriptietips nodig?

    Bekijk hier onze scriptietips om je te helpen bij het schrijven van een goede scriptie !

    Ga naar de bovenkant