Persoonlijke scriptiebegeleiding

Iedere student kan bij ScriptieMaster terecht.
Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

Vastgelopen?

Een scriptie is een lang en uitgebreid traject. Het is dus niet zo gek dat je tijdens dit traject wel eens vast komt te zitten. Misschien heb je het gevoel dat je net het belangrijkste artikel over jouw onderwerp niet kan vinden, dat de begeleider van de universiteit of het HBO niet meewerkt, dat je steeds achterloopt op je planning of dat je bepaalde statistische problemen niet kunt oplossen.

Als jij op een van deze manieren bent vastgelopen, kunnen wij je helpen.

Al onze scriptiebegeleiders hebben uitgebreide ervaring waardoor ze jou snel over de moeilijke punten in je scriptie heen kunnen helpen. Door focus op structuur zorg je er samen met jouw begeleider voor dat er een rode draad door de scriptie loopt. Zo letten we er bijvoorbeeld op dat informatie op de juist plek in de scriptie staat en jouw hoofdstukken goed op elkaar aansluiten. Zo weet je tijdens het schrijven, door de planning en indeling van jouw scriptie, weer hoe je verder kan. Je zult zien dat je hierdoor ook snel weer je motivatie hervindt en dat de rest van je scriptietraject een stuk prettiger verloopt.

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

Vul je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.