Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Thesis laten schrijven?

   Voor veel studenten is het schrijven van een thesis een enorme kluif. Zo kijkt de ene op tegen de enorme hoeveelheid tijd wat erin gestopt moet worden, terwijl anderen angstig worden van de tijdsdruk of er simpelweg geen zin in hebben. De redenen voor het uitbesteden van je thesis kan dus variëren. Studenten willen daarom nog wel eens op Google zoeken of het mogelijk is om iemand anders de thesis te laten schrijven, I mean, can we blame them? Al snel komen zij redelijk wat sites en advertenties tegen die tegen een aanzienlijk bedrag het onderzoek over willen nemen. Uit pure wanhoop zijn er genoeg studenten die uiteindelijk hoge bedragen neerleggen en risico’s willen lopen om maar die thesis niet zelf te hoeven doen. Dit is natuurlijk super gevaarlijk en kan ervoor zorgen dat de studenten van school getrapt worden. 

   Thesis Laten Schrijven - Afbeelding

   Wat zijn de gevolgen van je thesis laten schrijven?

   Wanneer een onderwijsinstelling erachter komt dat jij niet zelf de auteur bent van jouw onderzoek, word je als fraudeur gezien. Het gevolg hiervan is dat je mogelijk jouw studie niet meer mag afmaken en dus jouw hele school carrière voor niets is geweest. Dit is natuurlijk super zonde. De school stelt de student altijd verantwoordelijk voor de keuzes die hij of zij maakt. Daarnaast ben je nooit zeker van de kwaliteit van jouw onderzoek wanneer je deze laat schrijven door iemand anders. Zo kan het voorkomen dat het kopen van een stuk door een “goedkopere” auteur eindigt in een onvoldoende voor je thesis. Dan moet je niet alleen herkansen, maar ben je ook nog een flink som geld kwijt. Over bedragen gesproken, wist je dat het laten schrijven van een thesis in de meest buitengewone gevallen 10.000 euro kan kosten?

   Thesis Laten Schrijven - Afbeelding

   Wat is ScriptieMaster en hoe bieden wij een alternatief voor je thesis laten schrijven?

   Wat een slimme en legale manier is om je thesis zo “makkelijk” mogelijk te maken, is het zoeken van begeleiding. Bij ScriptieMaster staan meer dan 170 thesisbegeleiders voor jou klaar. Zij kunnen jou begeleiden op het gebied van onder andere structuur, spelling, zinsopbouw of bijvoorbeeld statistiek programma’s. ScriptieMaster heeft voor elke student de passende begeleider die jou maar al te graag over die streep trekt! 1-op-1 begeleiding op locatie of juist via het internet, alles kan! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en laat ons je helpen op weg naar goede thesis!

   Thesis Laten Schrijven - Afbeelding

   Thesis tips

   Om het allemaal zo duidelijk mogelijk te maken hebben we hier nog enkele superhandige thesis tips!

   • Maar waar moet jouw thesis over gaan? Welk thesis onderwerp is leuk genoeg om je er een half jaar in te verdiepen? Er zal namelijk een punt komen waarop je zelfs tijdens het tandenpoetsen over jouw thesis nadenkt. Dat kan dan maar beter een onderwerp zijn waar je blij van wordt! In dit blog zal ik stilstaan bij het belang van een goed afgebakend onderwerp en daag ik je uit om zelfs nog kleiner te gaan. Bekijk hier de volledige uitleg over het bedenken van een goed thesis onderwerp!
   • Hoe vind je de juiste literatuur? Vakliteratuur en boeken worden aangeraden, maar daarnaast zijn wetenschappelijke artikelen een must. Wetenschappelijke artikelen zijn vaak in online databanken te vinden. Dit is dan ook de plek om jouw literatuurstudie te beginnen. Bekijk het vervolg op onze pagina!
   • Omdat je hoofdvraag vaak te abstract is, moet je deze opdelen in onderzoekbare eenheden. Dit noemen we deelvragen. Elke deelvraag richt zich op een bepaald onderdeel van jouw hoofdvraag. Door een deelvraag te formuleren creëer je een helder inzicht in datgene wat je echt te weten wilt komen. Benieuwd hoe je het beste deelvragen kan formuleren? Bekijk hier de blog over het formuleren van je deelvragen!

   Natuurlijk houden we daar niet op! Voor al onze blogs en tips over het schrijven van een thesis, check onze website!

   Thesis Laten Schrijven - Afbeelding

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

   • Kantoorlocatie:
    Marconistraat 16
    3029 AK Rotterdam

   • 010 – 714 23 43

   • 0643952716

   • info@scriptiemaster.nl

   • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
    Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00