Sylvia
SylviaRecht en Bestuur
Specialisaties: Recht en Bestuur, HRM, Managementvraagstukken, Loopbaan- en leiderschapsontwikkeling.

Scriptiebegeleider Sylvia

Scherpe lezer; kritische denker en positieve begeleider met veel gevoel voor structuur in tekst en taal. Dat kenmerkt mijn stijl van het begeleiden van jouw scriptie. Ik doe dat met veel geduld en opbouwende feedback. Daarmee verwacht ik dat jij goed toegerust raakt om een mooi eindresultaat te behalen.

Mijn achtergrond en ervaring liggen vooral  in het domein van Recht en Bestuur; HRM, Managementvraagstukken; Loopbaan- en leiderschapsontwikkeling . Mijn interesse is breed dus verbind ik me graag aan het domein van allerhande Maatschappijwetenschappen, Taal en Communicatie.

Ik ben dol op schrijven; tekst en taal, zowel in werk als privé. In het verleden heb ik veel wetenschappelijke publicaties geschreven  en onderzoeken verricht en was tevens redactielid van een Juridisch (Studenten)Tijdschrift. Mede daardoor heb ik op allerlei manieren kennisgemaakt met het proces van schrijven en wat je daarin tegen kunt komen. Die ervaring zit ‘onder mijn huid’ en zal ik dan ook graag in mijn begeleiding van jou inzetten.

Stel direct jouw vraag