Sofie
SofieGeschiedenis
Specialisaties: Cultuurgeschiedenis, Actuele geschiedenis, Kunstbeleid, Multiculturalisme, Mediastudies en Amerikanistiek

Scriptiebegeleider Sofie

Uit ervaring weet ik dat het schrijven van een scriptie soms een onhaalbare taak kan lijken. En de begeleiding vanuit je opleiding zal dan misschien niet voldoende zijn. Of je nu opstartproblemen hebt, door de bomen het bos niet meer ziet of je motivatie bent verloren, ik help je graag!

Na mijn studie geschiedenis aan de Radboud Universiteit Nijmegen ben ik aan de slag gegaan in het boekenvak. Inmiddels heb ik mijn eigen redactie- en correctiebureau. Naast het schrijven van bedrijfsteksten en het corrigeren van boeken, redigeer en begeleid ik veel scripties. Ik ga graag samen met je aan de slag om het scriptieproces beter te laten verlopen.

Met mijn onderzoekservaring en redactionele vaardigheden kan ik je o.a. begeleiden bij het opstellen van een onderzoeksplan, het structureren van je scriptie, het doen van literatuuronderzoek en het schrijfproces. Je kunt met mij overleggen als je nog ergens over twijfelt of gewoon eens een andere visie wilt horen. Samen komen we hopelijk tot een resultaat waar je tevreden op terug kunt kijken.

Stel direct jouw vraag