Sem
SemPsychologie
Specialisaties: Sportpsychologie, Ontwikkelingspsychologie, Talentontwikkeling, Dynamische systemen, Veerkracht, Statistiek, SPSS

Scriptiebegeleider Sem

Ik ben afgestudeerd als psycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen met een specialisatie in talentontwikkeling en creativiteit. Naast mijn werk bij Scriptiemaster ben ik werkzaam als onderzoeker en coach binnen de sportpsychologie. Zowel als coach en als begeleider help ik jongeren en jongvolwassenen het beste uit zichzelf te halen.

Voor velen is het schrijven van een scriptie een moeizaam proces. Misschien zie je zoals veel studenten door de bomen het bos niet meer. Ik kan je daarbij helpen door structuur aan te brengen en door te sparren over nieuwe creatieve ideeën. Daarnaast kan ik je eventueel ondersteunen met vraagstukken over statistiek, methodologie en academisch taalgebruik. In mijn begeleiding staat samenwerking centraal. Met genoeg hulp zul je zien dat je zorgen over je scriptie plaats zullen maken voor enthousiasme. Samen maken we er iets moois van!

Stel direct jouw vraag