Sébastien
SébastienFilosofie
Specialisaties: Wijsbegeerte, filosofie, commerciele economie, marketing

Scriptiebegeleider Sébastien

Ik ben een ervaren scriptiebegeleider met een brede blik op onderzoek en een scherpe kijk op methodologie en argumentatie. Wat mij drijft is een passie voor hoger onderwijs en vanuit mijn achtergrond in economie en wijsbegeerte wil ik hier graag een bijdrage aan leveren. Ik heb werkervaring in het begeleiden van scripties op zowel HBO (Bachelor)-niveau als WO (Master)-niveau.

Mijn specialisme in het begeleiden van scripties ligt in methodologie, structuur en argumentatie: hoe verricht je gedegen onderzoek, hoe bouw je een goede scriptie op, en hoe kom je tot solide onderbouwingen en overtuigende conclusies? Ook over het correcte gebruik van bronnen en literatuurverwijzingen kan ik adviseren. Deze zaken staan vaak los van de inhoud of het vakgebied van het onderzoek, waardoor ik al scripties uit allerlei disciplines heb mogen begeleiden: van commerciële economie tot alternatieve geneeskunde en van verkeerskunde tot kunstgeschiedenis.

Daarnaast kan ik natuurlijk ook inhoudelijke begeleiding bieden, met name op het gebied van economische, bedrijfskundige en wijsgerige onderwerpen.

Stel direct jouw vraag