Scriptiehulp nodig?

Voor hbo en wo studenten van alle studies in Nederland

ScriptieMaster biedt verschillende vormen van scriptiehulp aan om jou te ondersteunen bij het schrijven van je scriptie. Zo zorgen wij er samen voor dat jij snel en naar tevredenheid kunt afstuderen! Afhankelijk van de fase van het scriptietraject waarin jij je bevindt ervaar je verschillende behoefte qua scriptiehulp en begeleiding. Ben jij vastgelopen, vind je het lastig om te beginnen met het schrijven van je scriptie, of heb je moeite om gemotiveerd te blijven? Jouw professionele begeleider van ScriptieMaster biedt de persoonlijke scriptiehulp die het beste past bij jouw hulpvraag.

Scriptiehulp in de vorm van Scriptiebegeleiding

Wat houdt scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster nu precies in? Persoonlijke scriptiehulp begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Dit gesprek voer je met een van onze MatchMakers. Met het gesprek breng je samen in kaart in welke fase van je scriptietraject je je nu bevindt. Samen bepalen we zo welke scriptiehulp het best aansluit bij jouw specifieke behoefte. Denk bij de verschillende vormen van ondersteuning bijvoorbeeld aan concrete inhoudelijke feedback op jouw voorlopige stukken, voorbeelden ter inspiratie, brainstormsessies, uitleg van methoden en technieken en/ of procesplanning van de nog te schrijven onderdelen.

Verder kijken we bij het vinden van jouw scriptiebegeleider natuurlijk ook naar jouw studie en eventuele scriptieonderwerp. Wij zoeken de beste persoonlijke begeleider voor jou. Dit doen wij door rekening te houden met jouw gestelde voorwaarden aan de scriptiehulp/ persoonlijke begeleiding en jouw (voorlopige) scriptie of plan van aanpak. Hierdoor kunnen we jou optimaal begeleiden en ondersteuning bieden. Kortom, de begeleiders van ScriptieMaster staan klaar om je bij de laatste, zware, loodjes van je studie te ondersteunen.