Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Op zoek naar scriptiebegeleiding in Utrecht?

Utrecht is gezellig, dat is een feit. Door de sfeervolle grachten, de vele culturele hoogstandjes en de ruim 170 kroegen is hier altijd wat te doen. Als een van de ruim 65.000 studenten in Utrecht hoef je je dan ook nooit te vervelen. Hier schuilt natuurlijk ook een gevaar, zit je eerder in één van de 4 bioscopen dan dat je aan je scriptie werkt? Of je nu motivatieproblemen hebt, bent vastgelopen of nog moet beginnen met je scriptie, onze ruim 130 scriptiebegeleiders staan voor je klaar.

De scriptiebegeleiding in Utrecht kan zowel op locatie als online via Skype, mail of telefoon plaatsvinden. Locaties als de Centrale Bibliotheek Utrecht en de CoffeeCompany bieden goede werkplekken om samen met jouw begeleider je scriptie naar een hoger level te tillen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan
Lees meer over onze scriptiebegeleiding

Moeite met beginnen?

Scriptiebegeleiding - Beginnen

Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt.

Lees meer

Vastgelopen?

Scriptiebegeleiding - Vastgelopen

Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

Lees meer

Stok achter de deur nodig?

Scriptiebegeleiding - Afronding

Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

Lees meer

Scriptiebegeleiding in Utrecht bij ScriptieMaster

Binnen Utrecht worden er heel wat scripties geschreven. Waar je nu ook tegenaan loopt, wij kunnen je vakkundig en effectief helpen. Voor het aanbrengen van structuur en samenhang, maar ook voor inhoudelijke vraagstukken als het formuleren van de probleemstelling, deelvragen of hypothesen ben je bij ScriptieMaster aan het juiste adres.

Hoe werkt onze scriptiebegeleiding?

Tijdens de adviesgesprekken die wij voeren met studenten merken we dat er gedurende het scriptietraject bij diverse fases verschillende uitdagingen horen. Waar sommige studenten het vooral lastig vinden om van een gigantisch breed en omvangrijk stuk theorie een ingekaderd onderwerp te schrijven, heeft de andere student weer moeite met het op papier krijgen van de gedachten. Onze begeleiders proberen naar aanleiding van jouw specifieke uitdagingen en krachten een plan van aanpak op maat neer te zetten.

Ons team van Utrechtse begeleiders weet dan ook als geen ander hoe het is om in Utrecht te studeren. Met de juiste combinatie van een kritische houding en vakkennis weten zij jou de hulp te geven die je nodig hebt. Bij het gratis adviesgesprek wordt er gekeken naar hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen. Ben je benieuwd geworden naar jouw mogelijkheden voor scriptiebegeleiding in Utrecht? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons via 030 – 760 13 92.

Face-to-face-scriptiebegeleiding in Utrecht

Voor face-to-face-begeleiding in Utrecht kunnen wij je koppelen aan één van onze scriptiebegeleiders gevestigd in Utrecht. Samen met je begeleider stem je af waar en wanneer je af wilt spreken. Onze scriptiebegeleiders in Utrecht gebruiken onder andere de volgende locaties:

Centrale bibliotheek
Utrecht

scriptiebegeleiding-utrecht-afbeeldingBy Luctor (Own work) [Public domain], via Wikimedia Commons

Bibliotheek Binnenstad
Utrecht

scriptiebegeleiding-utrecht-afbeelding
By Hansmuller (Own work) [CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

Universiteitsbibliotheek
Utrecht

scriptiebegeleiding-utrecht-afbeeldingBy B a m s h a d, [cc-by-2.0]

Binnen Utrecht staat ons team van circa 15 begeleiders voor jou klaar. Naast de Centrale Bibliotheek Utrecht, de Bibliotheek Binnenstad Utrecht en de Universiteitsbibliotheek Utrecht is het ook mogelijk om samen met je begeleider onder het genot van een kopje koffie kritisch over je scriptie te sparren bij de Coffee Company of Seats2meet. Vind je het juist prettig om via Skype, mail of telefoon begeleiding te krijgen? Dat kan natuurlijk ook. Geef dit aan tijdens het adviesgesprek zodat onze MatchMakers weten dat je gekoppeld kan worden aan een van onze 130 scriptiebegeleiders in Nederland. Een combinatie van online en offline begeleiding is ook altijd mogelijk.

Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

De voordelen van Scriptiebegeleiding

Methode

  • 1-op-1-begeleiding op locatie of online

  • Begeleiding op inhoud, structuur en proces

  • Concrete feedback en inspiratie

Facts & Figures

  • Ruim 1500 studenten geholpen

  • Onze begeleiders scoren gemiddeld een 8+
  • Meer dan 130 begeleiders

Begeleiders

  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

  • Experts binnen alle vakgebieden

  • Verspreid over heel Nederland

Dat de Domstad bij iedereen past blijkt alleen al uit het Nijntje museum, de Botanische tuinen en de ruim 20 studentenverenigingen. Dat ScriptieMaster bij jou past, blijkt alleen al uit de 1-op-1 begeleiding, de ruim 130 begeleiders en onze gemiddelde beoordeling van een 8,1.

Ons team van ruim 15 Utrechtse begeleiders staat jou klaar!

Bekijk hier ons hele team van scriptiebegeleiders
Erlend
Erlend Economie en Bestuurskunde
Specialisaties: Economie, Bestuurskunde, Nederlands, Geschiedenis, Onderzoeksvaardigheden, Special Educational Needs, bank en verzekeringsleer
Danny
DannyProjectmanagement, Consultancy & Education
Specialisaties: ICT, Projectmanagement, Consultancy & Education
Dominique
Dominique Opleidingskunde
Specialisaties: Onderwijs, Opleidingskunde, Bedrijfskunde en Sociale wetenschappen
Jan Jaap
Jan Jaap Recht
Specialisaties: Rechtsgebieden in o.a. accountancy, bestuurskunde en bedrijfskunde

Binnen Utrecht hebben wij verschillende studenten geholpen voor de Universiteit Utrecht, Nyenrode Business Universiteit, Hogeschool Utrecht, Hogeschool Tio en de Hogeschool voor de kunsten Utrecht. Bij onze begeleiding kijken we dan ook altijd naar de verschillende eisen die worden gesteld aan een scriptie vanuit jouw onderwijsinstelling. Samen komen we verder.

Met scriptiebegeleiding investeer je in jouw toekomst!

Onze studenten beoordelen onze begeleiding met een 8.2

Sami, Financieel economisch management "De medewerkers van Scriptiemaster waren vriendelijk en hebben mijn probleem begrepen en geholpen. Mijn Scriptiebegeleider was de juiste persoon op de juiste moment. Hij heeft mij heel goed geholpen. Ik ben erg tevreden en blij dat ik hem als begeleider had." Deborah, Verpleegkunde "Ik heb de begeleiding als prettig ervaren, de communicatie en betrokkenheid van de begeleider is ook heel erg fijn." Kevin, International Business Management "Mijn begeleider had verstand van de materie en was duidelijk in wat er moest gebeuren. Het allerbelangrijkste voor mij was dat hij zijn afspraken nakwam. Daar mogen velen een voorbeeld aan nemen." Peter, Commerciële economie "Junion staat altijd klaar ook als hij het druk heeft weet hij altijd tijd voor je te maken. Hij laat je zelf nadenken en stuurt met kleine tips waardoor er soms een heel nieuw inzicht ontstaat." Annemieke, Pedagogische Wetenschappen "Heel fijne begeleiding. Zonder Rebekka had ik het niet gered!" Michael, Lerarenopleiding Wiskunde 2e Graad "Ben prima geholpen door mijn begeleider in het afronden van mijn project. Zou het bij een volgende project nogmaals gebruiken." Sabina, Commerciële economie "Ik heb goeie begeleiding gehad van Linda. Ik had binnen korte tijd hulp nodig en alles is goed verlopen. Ik kan iedereen Scriptiemaster aanraden!" Rachel, MBA controller "Er is mij maatwerk geleverd, passend bij mijn hulpvraag."

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 030 – 760 11 02.