Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Scriptiebegeleiding in Tilburg?
   Bij ScriptieMaster ben je aan het juiste adres!

   Met circa 30.000 studenten is Tilburg een echte studentenstad. Met 3 hogescholen en 2 universiteiten zijn de mogelijkheden in Tilburg ook enorm. Ben jij een van deze studenten en ben je opzoek naar hulp bij het schrijven van jouw scriptie? Dan ben je bij ScriptieMaster aan het juiste adres.

   Met ons team van 130 begeleiders over heel Nederland kunnen wij je overal bij helpen. Zo bieden we naast face-2-face-begeleiding ook online begeleiding aan door Skype/telefoon of mail. Met de scriptiebegeleiding in Tilburg is het zo mogelijk om samen met je begeleider over je scriptie te sparren bij het Montesequieu gebouw, de Openbare Bibliotheek Tilburg en de Universiteitsbibliotheek Tilburg maar ook Seats2Meet en Dudok hebben goede werkplekken.

   Moeite met beginnen?

   Scriptiebegeleiding - Beginnen

   Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt.

   Vastgelopen?

   Scriptiebegeleiding - Vastgelopen

   Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

   Stok achter de deur nodig?

   Scriptiebegeleiding - Afronding

   Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

   Scriptiebegeleiding in Tilburg bij ScriptieMaster

   Tilburg is gezellig, dat is een feit. Een echte knusse studentenstad waar iedereen elkaar kent. Met zo’n 143 café’s is het dan ook niet altijd makkelijk om jezelf ertoe te zetten om aan je scriptie te werken. Er is ten slotte zo veel meer te doen. Of je nu nog moet beginnen en motivatieproblemen hebt, bent vastgelopen of écht een stok achter de deur nodig hebt, wij kunnen je helpen.

   Hoe werkt onze scriptiebegeleiding?

   Tijdens het gratis en vrijblijvend adviesgesprek kijkt de matchmaker samen met jou naar welke hulp het beste bij je past. Jouw persoonlijke begeleidingstraject sluit zo aan op je wensen én behoeften. Wij kunnen je helpen bij het aanbrengen van de juiste structuur en samenhang maar ook voor het formuleren van de probleemstelling, deelvragen of hypothesen kan je bij ons terecht. Het is vaak ook al mogelijk om binnen 1 dag een scriptiebegeleider aan de student te koppelen. Jouw begeleiding kan door deze werkwijze morgen al van start gaan. Benieuwd naar wat scriptiebegeleiding in Tilburg voor jou kan betekenen? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons via 010-714 23 43

   Face-to-face-scriptiebegeleiding in Tilburg

   Voor face-to-face-begeleiding in Tilburg kunnen wij je koppelen aan één van onze scriptiebegeleiders gevestigd in Tilburg. Samen met je begeleider stem je af waar en wanneer je af wilt spreken. Onze scriptiebegeleiders in Tilburg gebruiken onder andere de volgende locaties:

   Montesiquieu
   gebouw

   scriptiebegeleiding-tilburg-afbeelding
   By VVBAD (Own work) [CC BY-SA 2.0]

   Openbare bibliotheek
   Tilburg

   scriptiebegeleiding-tilburg-afbeelding
   By Coenen (Own work) [CC BY-SA 3.0 or GFDL], via Wikimedia Commons

   Universiteitsbibliotheek
   Tilburg

   scriptiebegeleiding-tilburg-afbeelding By Ron Maijen (Own work) [GFDL or CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

   Natuurlijk kan de begeleiding ook gedeeltelijk op locatie en gedeeltelijk online verlopen. Wanneer je tijdens het gratis adviesgesprek aangeeft wat je zelf het liefst wilt, passen wij ons daarop aan.

   De voordelen van scriptiebegeleiding

   Methode

   • 1-op-1-begeleiding op locatie of online

   • Begeleiding op inhoud, structuur en proces

   • Concrete feedback en inspiratie

   Facts & Figures

   • Ruim 1500 studenten geholpen

   • Onze begeleiders scoren gemiddeld een 8+
   • Meer dan 130 begeleiders

   Begeleiders

   • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   • Experts binnen alle vakgebieden

   • Verspreid over heel Nederland

   Of je onderwerp nu gaat over de prehistorische sporen van bewoning in het huidige Tilburg of over de invloed van gluten op het menselijk lichaam, ons team van 130 scriptiebegeleiders staat voor je klaar.

   Meer dan 130 gespecialiseerde scriptiebegeleiders in Nederland

   Jeroen
   JeroenRechtsgeleerdheid
   Specialisaties: Privaatrecht, Burgerlijk recht, Civiel recht, Aansprakelijkheid en Verzekering, Economie en Bedrijfskunde
   Judith
   JudithPsychologie en social work
   Specialisaties: Sociale wetenschappen, Maatschappelijk werk, Verpleegkunde, Zorg, Praktijkgericht onderzoek
   Zeynep
   ZeynepRechten
   Specialisaties: Rechtsgeleerdheid, Recht in de Gezondheidszorg, Beleid & Management in de Gezondheidszorg en E-health
   Kim
   KimSociologie en Antropologie
   Specialisaties: Opleidings- en Onderwijskunde, Sociologie en ICT

   Tijdens de begeleiding wordt er altijd gekeken naar de richtlijnen die de onderwijsinstelling aan een scriptie stelt. Binnen Tilburg hebben wij al meerdere studenten geholpen van de Universiteit Tilburg, de TIAS School for Business and Society, de Avans Hogeschool en de Fontys Hogeschool. Voor elke HBO en WO student staan wij klaar.

   Met scriptiebegeleiding investeer je in jouw toekomst!

   Onze studenten beoordelen onze begeleiding met een 8.2

   Sami, Financieel economisch management "De medewerkers van Scriptiemaster waren vriendelijk en hebben mijn probleem begrepen en geholpen. Mijn Scriptiebegeleider was de juiste persoon op de juiste moment. Hij heeft mij heel goed geholpen. Ik ben erg tevreden en blij dat ik hem als begeleider had." Deborah, Verpleegkunde "Ik heb de begeleiding als prettig ervaren, de communicatie en betrokkenheid van de begeleider is ook heel erg fijn." Kevin, International Business Management "Mijn begeleider had verstand van de materie en was duidelijk in wat er moest gebeuren. Het allerbelangrijkste voor mij was dat hij zijn afspraken nakwam. Daar mogen velen een voorbeeld aan nemen." Peter, Commerciële economie "Junion staat altijd klaar ook als hij het druk heeft weet hij altijd tijd voor je te maken. Hij laat je zelf nadenken en stuurt met kleine tips waardoor er soms een heel nieuw inzicht ontstaat." Annemieke, Pedagogische Wetenschappen "Heel fijne begeleiding. Zonder Rebekka had ik het niet gered!" Michael, Lerarenopleiding Wiskunde 2e Graad "Ben prima geholpen door mijn begeleider in het afronden van mijn project. Zou het bij een volgende project nogmaals gebruiken." Sabina, Commerciële economie "Ik heb goeie begeleiding gehad van Linda. Ik had binnen korte tijd hulp nodig en alles is goed verlopen. Ik kan iedereen Scriptiemaster aanraden!" Rachel, MBA controller "Er is mij maatwerk geleverd, passend bij mijn hulpvraag."

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.