Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Met onze scriptiebegeleiding in Rotterdam studeer jij efficiënt af!

   In 2012 is ScriptieMaster opgericht in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Sindsdien ondersteunen onze begeleiders studenten met scriptiebegeleiding. Deze studenten zijn afkomstig van onder andere de Erasmus Universiteit, Hogeschool Inholland Rotterdam en de Hogeschool van Rotterdam bij het afstuderen. Inmiddels hebben we meer dan 180 begeleiders door heel Nederland, waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat we iedere HBO- en WO-student kunnen helpen.

   Innovatie, tolerantie en creativiteit, dat maakt Rotterdam zo uniek. Zo kan ons team van meer dan 20 scriptiebegeleiders in Rotterdam ook worden omschreven. Met een frisse en ervaren blik kunnen zij met jou sparren over de punten van jouw scriptie, waarbij je vastloopt. Of je nu begeleiding op locatie prettig vindt, of het liever via de telefoon, Skype of mail ontvangt, bij ScriptieMaster kan het.

   Moeite met beginnen?

   Scriptiebegeleiding - Beginnen

   Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt.

   Vastgelopen?

   Scriptiebegeleiding - Vastgelopen

   Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

   Stok achter de deur nodig?

   Scriptiebegeleiding - Afronding

   Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

   Scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster in Rotterdam

   Scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster is voor iedere HBO- en WO-student beschikbaar. Tijdens de gratis adviesgesprekken die wij voeren met studenten, merken we dat iedere fase in het scriptietraject weer een andere aanpak vereist. Door rekening te houden met de eisen van de onderwijsinstelling, deadlines en de fase waarin de student zich op dit moment bevindt, creëren we een op maat gemaakt scriptietraject. Zo helpen onze begeleiders onder andere bij het maken van een realistische planning, die toch past bij het bruisende Rotterdamse studentenleven. Dus voor het aanbrengen van structuur en samenhang, maar ook voor inhoudelijke vraagstukken als het formuleren van de probleemstelling, deelvragen of hypothesen ben je bij ScriptieMaster aan het juiste adres.

   Hoe werkt onze scriptiebegeleiding?

   Ieder begeleidingstraject begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze matchmakers. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken naar jouw wensen en behoeften. Door deze werkwijze is het vaak al mogelijk om binnen 1 dag gekoppeld te worden aan jouw persoonlijke begeleider. Zo kan de scriptiebegeleiding morgen al van start gaan. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor scriptiebegeleiding in Rotterdam? Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel ons via 010-714 23 43.

   Face-to-face-scriptiebegeleiding in Rotterdam

   Voor face-to-face-begeleiding in Rotterdam kunnen wij je koppelen aan één van onze scriptiebegeleiders gevestigd in Rotterdam. Samen met je begeleider stem je af waar en wanneer je wilt afspreken. Onze scriptiebegeleiders in Rotterdam gebruiken onder andere de volgende locaties:

   De Centrale
   Bibliotheek Rotterdam

   scriptiebegeleiding-rotterdam-afbeeldingBy F.Eveleens (Own work) [GFDL or CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

   Universiteitsbibliotheek
   Rotterdam

   scriptiebegeleiding-rotterdam-afbeeldingVysotsky (Wikimedia) [CC BY-SA 3.0 or Attribution], via Wikimedia Commons

   NN Douwe
   Egberts Café

   scriptiebegeleiding-rotterdam-afbeeldingBy Smiley.toerist (Own work) [CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

   Aan het begin van de scriptiebegeleiding kijkt jouw scriptiebegeleider naar de richtlijnen die jouw onderwijsinstelling hanteert. Of je nu studeert bij de Hogeschool Rotterdam, de Hogeschool InHolland Rotterdam of aan de Erasmus Universiteit, onze begeleiders kunnen face-to-face begeleiding geven in o.a. de Centrale Bibliotheek Rotterdam, de Universiteitsbibliotheek Rotterdam en het NN Douwe Egberts cafe.

   Begeleiding op locatie wordt vooral prettig gevonden, wanneer de begeleider en de student een plan van aanpak maken. Wanneer moeten bepaalde onderdelen van de scriptie ingeleverd worden? Hoeveel tijd ga ik besteden aan deze onderdelen? En vooral, hoe zorg je als student dat de verschillende onderdelen van de scriptie goed op elkaar aansluiten? Door het belang van bijvoorbeeld een goed theoretisch kader en afgekaderd onderwerp uit te leggen aan de student merken we dat de student goed in staat wordt gesteld de juiste keuzes te maken. Wanneer je snel en concrete feedback op jouw stukken wilt ontvangen zijn onze begeleiders ook in de gelegenheid de dit per mail, telefoon of Skype over te brengen.

   De voordelen van scriptiebegeleiding

   Methode

   • 1-op-1-begeleiding op locatie of online

   • Begeleiding op inhoud, structuur en proces

   • Concrete feedback en inspiratie

   Facts & Figures

   • Ruim 2000 studenten geholpen

   • Onze begeleiders scoren gemiddeld een 8+
   • Meer dan 130 begeleiders

   Begeleiders

   • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   • Experts binnen alle vakgebieden

   • Verspreid over heel Nederland

   Met ruim 65.000 studenten binnen Rotterdam worden er heel wat scriptieonderwerpen behandeld. Of jouw scriptie nu gaat over privacy en de toenemende informatiestroom via het internet of over hoe Rotterdam van ‘gewone stad’ een wereldstad werd met een prachtige skyline, er is altijd een begeleider die jou de begeleiding kan geven die je nodig hebt.

   Ons team van ruim 20 Rotterdamse begeleiders staat jou klaar!

   Louk
   LoukBusiness planning en Commercie
   Specialisaties: Ondernemerschap, business planning, marketing, sales, communicatie en finance.
   Erwin
   ErwinBestuurskunde en Ondernemersschap
   Specialisaties: Bestuurskunde, Ondernemerschap, Techniek, Milieu/environmental science, Duurzaamheid en Maatschappelijk verantwoord ondernemen
   Marianne
   MariannePsychologie en Onderwijskunde
   Specialisaties: Education and Child studies, Onderwijskunde, Jeugdpsychologie
   Ricardo
   RicardoBedrijfskunde en Bestuurskunde
   Specialisaties: Commerciële economie, International Business, Reorganisatieprojecten, Bedrijfscommunicatie (intern/extern), Bedrijfskunde, HRM, Formatie waardering en Bestuurskunde

   Ons team van ruim 20 Rotterdamse begeleiders staat dan ook altijd voor jou klaar. Naast face-to-face begeleiding is het ook mogelijk om via mail, telefoon of skype contact te hebben of een combinatie hiervan. Met ons team van 130+ begeleiders over heel Nederland is er dus altijd iemand die jou de hulp kan geven die je nodig hebt.

   Met scriptiebegeleiding investeer je in jouw toekomst!

   Onze studenten beoordelen onze begeleiding met een 8.2

   Sami, Financieel economisch management "De medewerkers van Scriptiemaster waren vriendelijk en hebben mijn probleem begrepen en geholpen. Mijn Scriptiebegeleider was de juiste persoon op de juiste moment. Hij heeft mij heel goed geholpen. Ik ben erg tevreden en blij dat ik hem als begeleider had." Deborah, Verpleegkunde "Ik heb de begeleiding als prettig ervaren, de communicatie en betrokkenheid van de begeleider is ook heel erg fijn." Kevin, International Business Management "Mijn begeleider had verstand van de materie en was duidelijk in wat er moest gebeuren. Het allerbelangrijkste voor mij was dat hij zijn afspraken nakwam. Daar mogen velen een voorbeeld aan nemen." Peter, Commerciële economie "Junion staat altijd klaar ook als hij het druk heeft weet hij altijd tijd voor je te maken. Hij laat je zelf nadenken en stuurt met kleine tips waardoor er soms een heel nieuw inzicht ontstaat." Annemieke, Pedagogische Wetenschappen "Heel fijne begeleiding. Zonder Rebekka had ik het niet gered!" Michael, Lerarenopleiding Wiskunde 2e Graad "Ben prima geholpen door mijn begeleider in het afronden van mijn project. Zou het bij een volgende project nogmaals gebruiken." Sabina, Commerciële economie "Ik heb goeie begeleiding gehad van Linda. Ik had binnen korte tijd hulp nodig en alles is goed verlopen. Ik kan iedereen Scriptiemaster aanraden!" Rachel, MBA controller "Er is mij maatwerk geleverd, passend bij mijn hulpvraag."

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.