Scriptiebegeleiding in Rotterdam

Woon of studeer jij in Rotterdam en wil je graag hulp bij je scriptie? Wij helpen je verder! Klik op de onderstaande link om jouw gratis en vrijblijvende adviesgesprek in te plannen.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
8,2
4.1/5

314

Beoordelingen

10.000+ studenten geslaagd

98% slaagt op tijd

Hbo & wo, online & offline

Scriptiebegeleiding sinds 2005

Met onze scriptiebegeleiding in Rotterdam studeer jij efficiënt af!

In 2012 is ScriptieMaster opgericht in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Sindsdien ondersteunen onze begeleiders studenten met scriptiebegeleiding. Deze studenten zijn afkomstig van onder andere de Erasmus Universiteit, Hogeschool Inholland Rotterdam en de Hogeschool van Rotterdam bij het afstuderen. Inmiddels hebben we meer dan 180 begeleiders door heel Nederland, waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat we iedere HBO- en WO-student kunnen helpen.

Innovatie, tolerantie en creativiteit, dat maakt Rotterdam zo uniek. Zo kan ons team van meer dan 20 scriptiebegeleiders in Rotterdam ook worden omschreven. Met een frisse en ervaren blik kunnen zij met jou sparren over de punten van jouw scriptie, waarbij je vastloopt. Of je nu begeleiding op locatie prettig vindt, of het liever via de telefoon, Skype of mail ontvangt, bij ScriptieMaster kan het.

Scriptiebegeleiding is een investering in je toekomst!

Scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster

Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt en blijft.

Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

Scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster in Rotterdam

Scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster is voor iedere HBO- en WO-student beschikbaar. Tijdens de gratis adviesgesprekken die wij voeren met studenten, merken we dat iedere fase in het scriptietraject weer een andere aanpak vereist. Door rekening te houden met de eisen van de onderwijsinstelling, deadlines en de fase waarin de student zich op dit moment bevindt, creëren we een op maat gemaakt scriptietraject. Zo helpen onze begeleiders onder andere bij het maken van een realistische planning, die toch past bij het bruisende Rotterdamse studentenleven. Dus voor het aanbrengen van structuur en samenhang, maar ook voor inhoudelijke vraagstukken als het formuleren van de probleemstelling, deelvragen of hypothesen ben je bij ScriptieMaster aan het juiste adres.

Sneller afstuderen?

Meld je nu aan voor scriptiebegeleiding!

Kom gratis en vrijblijvend met ons kennismaken, op locatie of online!

Face-to-face-scriptiebegeleiding in Rotterdam

Voor face-to-face-begeleiding in Rotterdam kunnen wij je koppelen aan één van onze scriptiebegeleiders gevestigd in Rotterdam. Samen met je begeleider stem je af waar en wanneer je wilt afspreken. Onze scriptiebegeleiders in Rotterdam gebruiken onder andere de volgende locaties:

De Centrale
Bibliotheek Rotterdam

scriptiebegeleiding-rotterdam-afbeelding

By F.Eveleens (Own work) [GFDL or CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

Universiteitsbibliotheek
Rotterdam

Vysotsky (Wikimedia) [CC BY-SA 3.0 or Attribution], via Wikimedia Commons

NN Douwe
Egberts Café

scriptiebegeleiding-rotterdam-afbeelding

By Smiley.toerist (Own work) [CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

Aan het begin van de scriptiebegeleiding kijkt jouw scriptiebegeleider naar de richtlijnen die jouw onderwijsinstelling hanteert. Of je nu studeert bij de Hogeschool Rotterdam, de Hogeschool InHolland Rotterdam of aan de Erasmus Universiteit, onze begeleiders kunnen face-to-face begeleiding geven in o.a. de Centrale Bibliotheek Rotterdam, de Universiteitsbibliotheek Rotterdam en het NN Douwe Egberts cafe.

Begeleiding op locatie wordt vooral prettig gevonden, wanneer de begeleider en de student een plan van aanpak maken. Wanneer moeten bepaalde onderdelen van de scriptie ingeleverd worden? Hoeveel tijd ga ik besteden aan deze onderdelen? En vooral, hoe zorg je als student dat de verschillende onderdelen van de scriptie goed op elkaar aansluiten? Door het belang van bijvoorbeeld een goed theoretisch kader en afgekaderd onderwerp uit te leggen aan de student merken we dat de student goed in staat wordt gesteld de juiste keuzes te maken. Wanneer je snel en concrete feedback op jouw stukken wilt ontvangen zijn onze begeleiders ook in de gelegenheid de dit per mail, telefoon of Skype over te brengen.

Methode

Facts & Figures

Begeleiders

Ons team van ruim 20 Rotterdamse scriptiebegeleiders staat jou klaar!

Ons team van ruim 20 Rotterdamse begeleiders staat dan ook altijd voor jou klaar. Naast face-to-face begeleiding is het ook mogelijk om via mail, telefoon of skype contact te hebben of een combinatie hiervan. Met ons team van 170+ begeleiders over heel Nederland is er dus altijd iemand die jou de hulp kan geven die je nodig hebt.

Louk

Louk

Business planning en Commercie

Specialisaties:
Ondernemerschap, business planning, marketing, sales, communicatie en finance.

Erwin

Erwin

Bestuurskunde en Ondernemersschap

Specialisaties:
Bestuurskunde, Ondernemerschap, Techniek, Milieu/environmental science, Duurzaamheid en Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Marianne

Psychologie en Onderwijskunde

Specialisaties:
Education and Child studies, Onderwijskunde, Jeugdpsychologie

Ricardo

Bedrijfskunde en Bestuurskunde

Specialisaties:
Commerciële economie, International Business, Reorganisatieprojecten, Bedrijfscommunicatie (intern/extern), Bedrijfskunde, HRM, Formatie waardering en Bestuurskunde

Met scriptiebegeleiding investeer je in je toekomst!

Sinds 2005 zijn al meer dan 10.000 studenten met onze scriptiebegeleiding afgestudeerd

Minder collegegeld

Met onze begeleiding studeer je op tijd af en betaal je dus minder collegegeld.

Eerder salaris

Met jouw diploma op zak ben jij klaar voor een baan, dat betekent eerder salaris.

Ontwikkel jezelf

Door persoonlijke begeleiding ontwikkel je jouw zwakkere punten.

Goed op je CV

Met een goed resultaat heb je een mooi visitekaartje voor op de arbeidsmarkt