Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Gestructureerd jouw scriptie afronden doe je bij ScriptieMaster!

   Leiden is bij uitstek dé plek waar je wilt studeren als je graag de sfeer hebt van een dorp, maar toch het gemak van de stad. ScriptieMaster heeft een team van ruim 130 begeleiders, die jou met scriptiebegeleiding altijd kunnen helpen.
   Onze begeleiding kan zowel face-to-face plaatsvinden met een van onze ruim 15 Leidse begeleiders of via Skype/telefoon en mail. Hierdoor is het ook mogelijk om gekoppeld te worden aan een begeleider uit een andere streek. Binnen Leiden is het bijvoorbeeld mogelijk om samen met je begeleider je scriptie naar een hoger level te tillen in de Hogeschool Leiden, de Universiteit Leiden of de Universiteitsbibliotheek Leiden, maar ook de Coffee Company dient als een goede plek.

   Moeite met beginnen?

   Scriptiebegeleiding - Beginnen

   Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt.

   Vastgelopen?

   Scriptiebegeleiding - Vastgelopen

   Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

   Stok achter de deur nodig?

   Scriptiebegeleiding - Afronding

   Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

   Scriptiebegeleiding in Leiden bij ScriptieMaster

   Met zo’n 60 kroegen is het niet altijd makkelijk om gemotiveerd te blijven. Zelfs een ritje naar de supermarkt kan langer duren dan gepland, als jouw vrienden net hetzelfde in gedachte hadden. Of je moeite hebt met het beginnen aan je scriptie, bent vastgelopen in het traject of motivatieproblemen hebt, wij kunnen je helpen.

   Hoe werkt onze scriptiebegeleiding?

   Tijdens het gratis adviesgesprek kijken we samen hoe we jou het beste kunnen ondersteunen in het scriptietraject. Zo kunnen we je helpen bij het aanbrengen van structuur en samenhang. Ook bij de meer inhoudelijke vragen zoals bij het formuleren van de probleemstelling, deelvragen of hypothesen kunnen wij van ScriptieMaster jou ondersteunen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat studenten vaak al binnen 1 dag gekoppeld worden aan hun scriptiebegeleider. Zo kan jouw persoonlijke begeleidingstraject morgen al van start gaan. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor scriptiebegeleiding binnen Leiden? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons via 010-714 23 43.

   Face-to-face-scriptiebegeleiding in Leiden

   Voor face-to-face-begeleiding in Leiden kunnen wij je koppelen aan één van onze scriptiebegeleiders gevestigd in Leiden. Samen met je begeleider stem je af waar en wanneer je af wilt spreken. Onze scriptiebegeleiders in Leiden gebruiken onder andere de volgende locaties:

   Hogeschool
   Leiden

   scriptiebegeleiding-leiden-afbeelding
   By Hielco Kuipers [CC0], via Wikimedia Commons

   Universiteit
   Leiden

   scriptiebegeleiding-leiden-afbeelding
   By Tubantia (Own work) [GFDL or CC-BY-SA-3.0], via Wikimedia Commons

   Universiteitsbibliotheek
   Leiden

   scriptiebegeleiding-leiden-afbeeldingBy UBLeiden | CC 2.0 | Flickr

   Onze begeleiding kan natuurlijk ook een combinatie zijn van face-2-face en online communicatie. Of je nu liever in een sfeervolle omgeving zit of in de Universiteitsbibliotheek Leiden, bij ons is dat geen probleem. Ook kunnen wij helpen bij alle onderwerpen. Van de functie van de 88 bruggen binnen de Leidse Singels tot het familierecht in historisch perspectief, met de juiste hulp en inzet komt het met jouw scriptie helemaal goed.

   De voordelen van scriptiebegeleiding

   Methode

   • 1-op-1-begeleiding op locatie of online

   • Begeleiding op inhoud, structuur en proces

   • Concrete feedback en inspiratie

   Facts & Figures

   • Ruim 1500 studenten geholpen

   • Onze begeleiders scoren gemiddeld een 8+
   • Meer dan 130 begeleiders

   Begeleiders

   • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   • Experts binnen alle vakgebieden

   • Verspreid over heel Nederland

   Gezellig, kritisch en fris, dat maakt Leiden uniek. Zo zouden onze begeleiders ook kunnen worden omschreven. Met een behulpzame en ervaren blik kunnen zij jou precies bieden wat je nodig hebt. Zo kunnen we door onze 1-op-1-begeleiding op locatie of online altijd een goede match vinden tussen de student en een begeleider. Hiermee hebben we al ruim 1500 studenten geholpen.

   Ons team van ruim 15 Leiden scriptiebegeleiders staat jou klaar!

   Karin
   KarinBedrijfskunde en Economie
   Specialisaties: Commerciële economie, Management, HRM, Marketing, Small Businesss & Retail Management, Europese studies, Geschiedenis en Rechten
   John
   JohnBedrijfskunde, Bestuurskunde & Management
   Specialisaties: (Technische) Bedrijfskunde, Management & Organisatie, Bestuurskunde, Business/Ondernemerschap, Economische, Technische, Informatiekunde en Sport & Leisure-opleidingen
   Rebekka
   RebekkaPsychologie
   Specialisaties: Klinische en neuropsychologie
   Krishna
   KrishnaPedagogiek en Onderwijskunde
   Specialisaties: Voor- en Vroegschoolse Educatie, Ouderbetrokkenheid, Onderwijsinnovatie- en Begeleiding, Lerarenopleidingen, Transculturele Pedagogiek.

   Onze begeleiders zullen altijd de richtlijnen van jouw onderwijsinstelling volgen. Of je nu studeert aan de Universiteit Leiden, Webster Universiteit of aan de Hogeschool Leiden, samen komen we verder.

   Met scriptiebegeleiding investeer je in jouw toekomst!

   Onze studenten beoordelen onze begeleiding met een 8.2

   Sami, Financieel economisch management "De medewerkers van Scriptiemaster waren vriendelijk en hebben mijn probleem begrepen en geholpen. Mijn Scriptiebegeleider was de juiste persoon op de juiste moment. Hij heeft mij heel goed geholpen. Ik ben erg tevreden en blij dat ik hem als begeleider had." Deborah, Verpleegkunde "Ik heb de begeleiding als prettig ervaren, de communicatie en betrokkenheid van de begeleider is ook heel erg fijn." Kevin, International Business Management "Mijn begeleider had verstand van de materie en was duidelijk in wat er moest gebeuren. Het allerbelangrijkste voor mij was dat hij zijn afspraken nakwam. Daar mogen velen een voorbeeld aan nemen." Peter, Commerciële economie "Junion staat altijd klaar ook als hij het druk heeft weet hij altijd tijd voor je te maken. Hij laat je zelf nadenken en stuurt met kleine tips waardoor er soms een heel nieuw inzicht ontstaat." Annemieke, Pedagogische Wetenschappen "Heel fijne begeleiding. Zonder Rebekka had ik het niet gered!" Michael, Lerarenopleiding Wiskunde 2e Graad "Ben prima geholpen door mijn begeleider in het afronden van mijn project. Zou het bij een volgende project nogmaals gebruiken." Sabina, Commerciële economie "Ik heb goeie begeleiding gehad van Linda. Ik had binnen korte tijd hulp nodig en alles is goed verlopen. Ik kan iedereen Scriptiemaster aanraden!" Rachel, MBA controller "Er is mij maatwerk geleverd, passend bij mijn hulpvraag."

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.